Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-дебелият таралеж във Великобритания мина на диета

 

Оценка: (0/5)

Най-дебелият таралеж във Великобритания мина на диета

Център за спасяване на диви животни в Абърдийншър трябва да помогне на таралеж, който според специалистите сериозно е затлъстял.

Те смятат дори, че това е най-тежкият таралеж във Великобритания. Как се е стигнало дотам? Миналата есен един от местните жители срещнал таралежа и решил да му даде храна. Това станало началото на едно не съвсем безкористно приятелство, поне от страна на таралежа.

►►► Какво издава апетитът ти за определена храна

Той започнал да навестява редовно своя благодетел, който му се радвал и продължил да го храни.

Най-дебелият таралеж във Великобритания мина на диета

Постепенно и незабелязано, поне отначало, таралежът, който мъжът нарекъл Арбъкъл, започнал да се придвижва все по-трудно и вече не можел да се свива на кълбо. Наложило се таралежът са бъде заведен на ветеринар.

В клиниката установили, че той тежи около два килограма и половина, което е четири пъти повече от нормалното. Според ветеринарите таралежът не може да оцелее в природата, ако не отслабне и така Арбъкъл трябва да плати цената на месеците вкусно и обилно хранене.

Той е поставен на диета. Храна, която и без това вече е доста по-малко, е разпръсната на голяма площ, с цел да мотивира Арбъкъл да се движи повече.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo