Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-човечният жест: Британските кралски пощи доставиха писмо до Рая

 

Оценка: (0/5)

Най-човечният жест: Британските кралски пощи доставиха писмо до Рая

Уникален жест. Британските Кралски пощи успяха да зарадват 7-годишния Джейс от Шотландия, който изпрати картичка за рождения ден на баща си, като адресът бе „За Рая”, съобщава ABC News.

Пощальонът Шон Милиган видял картичката в пощенската кутия за събиране на писма, на която пишело: „Г-н пощальон, може ли да занесете това до Рая за рождения ден на татко?”.

Най-човечният жест: Британските кралски пощи доставиха писмо до Рая

Невинната детска молба била предадена на ръководството на Британските кралски пощи, които изпратили обратно официален отговор: „Бе голямо предизвикателство за нас докато избягвахме звездите и други галактически обекти по пътя ни към Рая. Въпреки това, моля те бъди сигурен, че тази особено важна пощенска картичка бе доставена успешно!”.

Майката на детето Тери Копланд публикува отговора на Кралските пощи във Facebook и публикацията само за няколко часа бе споделена над 260 000 пъти.

На сайта на Британските кралски пощи тя написа: „Не мога да ви опиша колко щастлив се чувства той от това да знае, че баща му е получил картичката. Вие върнахте вярата ми в човечността.”

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo