Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъжете от кои националности кръшкат най-много

 

Оценка: (0/5)

Мъжете от кои националности кръшкат най-много
 © iStock

Скандинавские народи са най-изневеряващите, показва проучване на интимните и сексуалните навици по света.

Кой е най-неверният знак от зодиака

Най-големите прелюбодейци се оказват са датчаните. Цели 46% от допитаните датчани признали, че са кръшкали на своите „половинки“. Следват норвежците, при които показателят е 41 на сто. Трети и четвърти са финландците и исландците – съответно 36 и 30 на сто от тях са изневерявали на партньорите си. На всеки 10 двойки в скандинавските страни 4 са прелюбодействали.

►►► 6 неща, които да не правиш, ако ти изневерят

Не става обаче дума за количествените измерения. В тези държави са популярни и секс-еднодневките – връзка за една нощ. Най-малко две трети от тяхното население са се отдавали на мимолетното сладострастие.

Проучвайки сексуалните навици в света, изследването установи, че гърците най-често практикуват анален секс, а най-доволни от равнището на своя любовен живот са индийците.

Проучването е правено в продължение на три месеца във всички части на света.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo