Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мъж от Румъния не успя да докаже пред властите, че е жив

 

Оценка: (0/5)

Абсурден случай от Румъния.
Абсурден случай от Румъния.

Румънски гражданин загуби дело в местен съд и не успя да докаже, че е жив.

63-годишният Константин Релиу поиска от съда в румънския град Васлуй да го признае за жив, но загуби делото. Съденото решение е окончателно, а мотивът е, че лицето е закъсняло с обжалването.

Историята започва още през 1992 г., когато Релиу заминава в Турция да работи и губи всякакъв контакт със семейството си в Румъния. След като изцяло са прекъснати връзките съпругата му, през 2016 г., поискала и получила смъртен акт на негово име. Тази година турските власти при проверка установили, че документите на Релиу са с изтекъл срок и го депортират в родната му Румъния. Тук той разбира, че официално е обявен за починал.

„Официално съм мъртъв, но всъщност съм жив. Нямам приходи и поради това, че съм обявен за починал не мога да си намеря работа", казва нещастният Релиу.
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo