Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мелания Тръмп ядоса американците, иска да е независима

 

Оценка: (0/5)

Мелания Тръмп ядоса американците, иска да е независима
 © getty images

След като американските медии обявиха, че Малания Тръмп е отказала да се премести в Белия дом, докато синът й Барън ходи на училище, запознати издават, че тя прави всичко възможно да остане независима.

Мелания Тръмп - новата първа дама на САЩ

"Мелания иска да остане в Ню Йорк, докато синът й ходи на училище. Не знам обаче дали тя изобщо някога завинаги ще напусне Голямата ябълка, особено, докато барън учи. Тя обожава дома си в манхатън и най-вече живота си като независима жена", споделя приятелка на новата Първа дама. 

Именно решението на госпожа Тръмп да живее извън Вашингтон, предизвика грандиозен скандал. Причината е, че данъкоплатците ще се бръкнат със сериозни суми, за да бъде осигурена нужната охрана както на президента, така и на първата дама. А парите стават много, тъй като те няма да живеят на едно и също място. 


Виж ощеНово в Cosmo