Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Майли за пореден път ни втрещи

 

Оценка: (0/5)

Коледа наближава и Майли вече е в палаво настроение! Скандалната певица участва в специално видео отброяване на настъпването на празника, дело на британското списание "Love".

 

Майли за пореден път ни втрещи
Изпълнителката на "Wrecking Ball" отново е застанала в познатата ни поза - разкрачена, с леко наклонена глава и излезен език.  В краткото видео може да се различи, как певицата честити празника на изданието (Merry Christmas, Love!). След това 21-годишната певица повдига кафявата рокля, с която е облечена и показва бельото си.

 

Ако някой  е очаквал дантели и панделки, е сбъркал жестоко. Бельото на Майли е в телесен цвят и е съвсем изчистено, ако не броим огромния пенис, който е нарисуван върху боксерките й! Да, правилно прочете - нарисуван пенис! "Тоалетът" поразително напомня за онзи, с който беше облечена на видео наградите на MTV.

 

След като вече е показала бельото си, Сайръс започва да подскача като елен, а от зад се чува как някой възкликва "Харесва ми!" (I love It). Във видеото Майли носи още еленови рога и червена шапка на Дядо колед. Много празнично, нали??


Виж ощеНово в Cosmo