Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мадона се преби заради Армани

 

Оценка: (0/5)

Мадона се преби заради Армани

Мадона падна по време на изпълнението си на Британските музикални награди, което отприщи вълна от шеги по адрес на издънката с наметалото й.

Американската суперзвезда изпълняваше "Living For Love" на церемонията по връчване на музикалните награди в Лондон, когато заради проблем с нейното наметало "Армани" тя падна от сцената.

Мадона се преби заради Армани

"Армани ме оплете! Наметалото ми беше вързано твърде здраво! Но нищо не може да ме спре, и любовта наистина ме повдигна", написа звездата в "Туитър", обяснявайки случая.

Заобиколена от мускулести танцьори с рога, тя бързо се изправи и продължи да пее.

Като цяло британските знаменитости подкрепяха Мадона, като изтъкнаха дългогодишната й кариера на суперзвезда.

Но феновете в социалната медия бяха много по-жестоки, подмятайки, че попветеранката е паднала заради годините си и трябва да се замисли за стълбищна рампа за бъдещите си изяви.

Междувременно в. "Гардиън" определи факта, че "забележителното падане" привлече толкова много внимание говори лошо за качеството на самото шоу.

"Ако церемонията доказа нещо, това е, че да видиш как някой пада е по-интересно от Британските музикални награди", пише в статията.


Виж ощеНово в Cosmo