Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Къде живеят най-красивите мъже?

 

Оценка: (5/5)

Къде живеят най-красивите мъже?
Най-красивите мъже на нашата планета живеят в Стокхолм. Те са поставени на първо място в класация на сайта за туризъм Travelers Digest. Според авторите на класацията шведите погрешно са смятани за студени и предпочитащи самотата.


На практика те се държат прекрасно в обществото и могат да ухажват жените както никой друг по света. Освен това мъжете в Стокхолм разбирали прекрасно от мода, кулинария, здраве и култура. На второ място в класацията на най-привлекателните мъже на планетата се нареждат жителите на Ню Йорк, следвани от тези на Амстердам. Четвърти са мъжете в Лисабон, Португалия, следвани от аржентинците от Буенос Айрес.


Същият сайт огласи и класациите си на страните и съответно на градовете, в които живеят най-красивите жени на нашата планета. В Топ-10 на държавите с най-красиви жени на първо място е Швеция, следвана от Аржентина, Украйна и Русия. В класацията на градовете с най-красиви жени на света на първа позиция е Киев, Украйна. Следват Стокхолм, Швеция, Ню Йорк, САЩ, Буенос Айрес, Аржентина. На пето място са момичетата във Варна - България, които изпреварват поставените на 6-а позиция московчанки.


Виж ощеНово в Cosmo