Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Краят на войната: 21000 сдобриха Бионсе и Ким

 

Оценка: (0/5)

Краят на войната: 21000 сдобриха Бионсе и Ким

Бионсе и Джей Зи подариха на дъщеричката на Ким Кардашиян гривна за 21 000 долара и стопиха ледовете помежду им.

Разгледай кадрите от живота на Бионсе зад светлините на прожектора в галерията долу.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Изглежда, че новороденото момиченце на Ким Кардашиян и Кание Уест може да сдобри родителите си с друга не по-малко известна двойка – Бионсе и Джей Зи.

Краят на войната: 21000 сдобриха Бионсе и Ким

►►►Знаеш ли коя песен на Бионсе те описва най-точно според зодиакалния ти знак?

Първата крачка направиха Бионсе и половинката й, като подариха на бебето диамантена гривна Lorraine Schwartz за 21 000 долара, на която е гравирана цифрата 3.

Краят на войната: 21000 сдобриха Бионсе и Ким

Ким и Кание разбираемо са във възторг от милия жест, но рапърът направо бил на седмото небе от щастие, защото той винаги е смятал Джей Зи за свой по-голям брат и за близък и ценен приятел.

Краят на войната: 21000 сдобриха Бионсе и Ким

Двете влиятелни двойки бяха скарани след като Уест се ожени за Кардашиян. Причини за враждата им имаше достатъчно: говореше се, че Джей Зи се е ядосал на приятеля си, защото вторият бил влюбен в Бионсе. А пък Кание се обидил на рапъра, защото не се интересувал от състоянието му по време на нервния срив.

Но, каквото и да е имало между двете семейства, сега явно третото дете на Ким и Кание, родено от сурогатна майка, както и скъпият подарък, са в състояние да поправят нещата.


Виж ощеНово в Cosmo