Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Класация на държавите с най-бърз интернет

 

Оценка: (0/5)

Класация на държавите с най-бърз интернет

Английско изследване класира 200 държави според скоростта на предлаганата интернет връзка.

Виж как флиртуват различнтие зодии по чата в галерията долу:

Как флиртуват различните зодии онлайн

Класацията е изготвена от специалисти от сайта cable.co.uk, които са извършили над 160 млн. теста в 200 държави. За установяване бързината на мрежата е направено измерване за колко време могат да бъдат свалени 5 GB, което се равнява на един филм в HD резолюция.

Класация на държавите с най-бърз интернет

На първо място със значителна преднина е Сингапур, където подобна операция би отнела едва 11 минути и 18 секунди, което се равнява на скорост от 60,39 Mbps.

Шведите, които са класирани на второ място, ще могат да гледат същия филм след 14 минути и 50 секунди, т.е. свалят от интернет с точно 46 Mbps.

►►► 9 знака, че си зависима от мобилния си телефон

Челната петица се допълва от Дания, Норвегия и Румъния.

България е на престижното 31-во място със средна скорост на връзката 20,20 Mbps. Родните киномани ще могат да се насладят на филм с HD качество с размер 5 GB след 33 минути и 48 секунди.

Според изследването средната скорост на световния интернет е 9,1 Mbps.
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo