Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Ким Кардашиян смени цвета на кожата си за реклама

 

Оценка: (0/5)

Ким Кардашиян смени цвета на кожата си за реклама

След като Ким Кардашиян обяви излизането на новата си колекция грим, излезе и първият рекламен кадър. За разлика от нетърпението, с което някои очакват новите продукти, снимката бе посрещната от недоволни коментари.

Причината е в цвета на кожата на 36-годишната Ким. Видимо по-тъмният й цвят предизвика дискусия заради допълнителната компютърна обработка, която е не само ненужна, но и расистка. Мнозина обвиняват Кардашиян, че се превръща в чернокожа с цел собствена реклама, докато немалко жени от тази раса се опитват да изглеждат по-светли чрез грим.

Най-скандалните селфита на Ким Кардашиян за 2016

Други се застъпват за изображението, пишейки, че използването на по-тъмен цвят грим не означава опит за добиване на чернокож вид. Новата колекция на телевизионната звезда включва комплект за контуриране на лицето заедно с хайлайтър и двойна четка за смесване. „Променям вида си постоянно, но нещото, на което оставям вярна, е скулптурирането“.

►►► Лесни идеи за скулптуриране на лицето

Потребители качиха изсветлен кадър на снимката, който показва как Ким би трябвало да изглежда в действителност
Потребители качиха изсветлен кадър на снимката, който показва как Ким би трябвало да изглежда в действителност

По-рано тази година Ким и Кайли пуснаха на пазара съвместната си марка 'KKW', новата самостоятелна линия на по-голямата сестра е кръстена 'KKW Beauty' и ще бъде налична от 21 юни. Продуктите са произвеждани на подходящо място в Калифорния, където Ким може да следи процеса. „След като в продължение на 10 години се гримирам сама всеки ден, би трябвало да разбирам от това. Така че трябваше да приложа това знание в действие.“, споделя тя. Ким казва още, че за в бъдеще се надява нов продукт да бъде реализиран всеки месец.

Еволюцията на прическата на Ким Кардашиян

Имайки предвид, че в началото 'KKW Beaty' е съсредоточена върху продукти за лице и контуриране, чрез което кожата придобива по-богат и плътен цвят, опитът това да се визуализира чрез рекламния кадър е разбираем, макар и попресилен. Снимката засега остава изборът на Ким за профилна в Туитър и Инстаграм.


Виж ощеНово в Cosmo