Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Kийра Найтли протeстира гола

 

Оценка: (0/5)

Kийра Найтли говори за решението си да позира гола на страниците на септемврийския брой на списание "Интервю", като сподели, че нямала проблем с това, стига да не се използва фотошоп.

Kийра Найтли протeстира гола

"Тялото ми е било манипулирано толкова много пъти по толкова много и различни причини, било то от папараци или за постери на филми", казва актрисата.

"Тогава аз казвах: "ОК, нямам нищо против да се снимам гола, стига да не правите снимките по-големи или да ги преправяте, защото е важно да се каже, че няма особено значение в каква форма сте", допълва Кийра.

Преди време тя разкри отвращението си от фотошопа, след като гърдите й били уголемени значително за постера на филма "Крал Артур" през 2004 г. По онова време Кийра заяви "тези неща не са мои", имайки предвид новия й, по-голям бюст.

"Мисля, че женското тяло е бойно поле и фотографията отчасти е виновна за това. Много по-лесно е да направиш снимка на някой без форма, просто е. В същото време са нужни изключителни умения, за да уловиш формите на жената и да ги направиш да изглеждат като в истинския живот, което винаги е красиво. Но нашето общество сега е толкова фотографично и е по-трудно да видите всички тези различни вариации на формата", казва Найтли.

източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo