Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Карли Клос наречена твърде слаба и дебела в един и същи ден

 

Оценка: (0/5)

Карли  Клос наречена твърде слаба и дебела в един и същи ден

Модната индустрия е взискателна по отношение на тегло и форми, а представите понякога биват нереалистични. Нагласите обаче тепърва се променят, благодарение на модели с извивки като Ашли Греъм, макар по-слаби нейни колежки преди са отнасяли негативни коментари за фигурата си.

Най-доброто от Карли Клос

Такъв е случаят с Карли Клос, която наскоро сподели за подобно отношение към нея преди време. В рамките на фестивала 'Cannes Lion' 24-годишната американка бе интервюирана по повод своята инициатива 'Kode with Klossy' – летен лагер за момичета с интерес към компютърните науки. Разговорът обаче нямаше как да не засегне и преживяванията на Клос в модния бранш.

Чуждите коментари не са повод за Карли Клос да се лишава от любимата храна. Снимка: Instagram @karliekloss
Чуждите коментари не са повод за Карли Клос да се лишава от любимата храна. Снимка: Instagram @karliekloss

Моделът разказа как веднъж са й дали две различни обяснения защо не е била одобрена за работа. „Бях наречена твърде дебела и твърде слаба от кастинг агент в един и същи ден“, споделя Карли Клос. Подобни ситуации оправдават шегите, които съществуват относно работещите в света на модата.

Най-странните модни тенденции на лято 2017

Въпреки че коментарът е оставил спомен у модела, високата 185 см блондинка го е преодоляла с времето, поставяйки здравето си пред какъвто и да е размер и тегло. „Не искам да угаждам на никого освен на себе си“, казва Карли. Явно това работи, щом днес тя е сред най-успешните лица в индустрията.


Виж ощеНово в Cosmo