Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт

 

Оценка: (0/5)

Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт

Спечеленият от Алисия Викандер „Оскар“ през 2016 г. не означава почивка, а точно обратното. След отличието си за ролята в „Момичето от Дания“ се очаква да видим шведката отново на голям екран през 2018 г. като Лара Крофт.

Всичко за стила на Алисия Викандер

За ролята на емблематичната героиня Викандер влиза в още по-добра форма, както се вижда и от снимките й от изминалата седмица. В тях освен червеният бански на точки внимание привличат и коремните плочки на актрисата, които обаче не са дело на Фотошоп.

►►► Различните лица на Алисия Викандер

Оставяйки настрана гените и естествената красота на новата Лара Крофт, за подобно тяло е нужен тренировъчен и хранителен режим, който научаваме от треньора й Магнус Лигдбек. Той е отговорен и за умопомрачителното тяло на Александър Скарсгард в „Тарзан“, който също като Викандер е използвал Метода Магнус.

9 филма с жени-лидери в главните роли

Тренировките включват вдигане на тежести в продължение на седем месеца преди снимки, последвани от бокс, ММА и катерене три месеца по-късно. През следващите два треньорът свежда тренировката до комбинация между сутрешни 30-минутни HIIT сесии (или High Intensity Interval Training – високоинтензивна интервална тренировка) и 45-минутни следобедни упражнения в залата.

Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт

►►► Как да избегнеш мускулната треска след тренировка

Освен физическата подготовка, за подобна роля е необходима и психическа готовност. Едва ли е лесно да влезеш в обувките на героиня, която публиката досега е свързвала не с кого да е, а самата Анджелина Джоли. Алисия Викандер обаче успява да се съсредоточи и върху вътрешните качества на Лара Крофт, което може само да й бъде от помощ.

В интервю за 'Vanity Fair' тя актрисата отбелязва: „Тя притежава страхотен сбор от качества – корава, умна, ранима, но и готова да мачка! Тя се различава по уникален начин от всички други мои роли досега. Забавно е да проникна в ума на Лара Крофт и е предизвикателство да се справя с физическия елемент от проекта, но и го намирам за страхотна тръпка.“

Как да се сдобиеш с тялото на новата Лара Крофт

Ако и ти обичаш да предизвикваш себе си, може би е време за обновяване на спортния ти режим. Недей обаче да отиваш в крайности или поне не отначало – все пак Алисия има стабилна основа на тренировките по балет, които е взимала в училище. Започни с нещо по-леко и надграждай, използвайки Лара Крофт за вдъхновение, докато стигнеш и то този етап. 


Виж ощеНово в Cosmo