Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Изобретиха охлаждащ сутиен

 

Оценка: (0/5)

Японски производител на дамско бельо представи днес в Токио идея, която може да помогне на жените да понасят по-лесно големите горещини, без да включват енергоемките климатици на максимална мощност - охлаждащ сутиен.

Изобретиха охлаждащ сутиен

Сутиенът "Bra Super Cool", изобретен от компанията "Triumph Japan", съдържа материал, който поддържа хлад - бельото се поставя за няколко часа във фризера, където се охлажда, без да губи гъвкавостта си. "Жената, който носи такъв сутиен, чувства по кожата си приятен хлад", се казва в комюнике на фирмата. За да се засили усещането за свежест, на сутиена е поставен лист от мента. Дрешката обаче няма да бъде пусната в търговската мрежа, единствената цел на производителя е била необходимостта да се проявява изобретателност за намаляване на потреблението на електроенергия, след като в Япония беше спрян последният ядрен реактор и има известна опасност от недостиг на ток, ако всеки японец не ограничи консумацията си на електричество.


Виж ощеНово в Cosmo