Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Фенки откраднаха бельото на One Direction

 

Оценка: (0/5)

Фенки откраднаха бельото на One Direction
Всички знаем, че фенките на бой бандите могат да стигнат до крайност, когато става дума за техните любимци. Но това, което се случи наскоро по време на австралийското турне на One Direction звучи направо невероятно.

 

Група от 6 тийнейджърки и едно 8-годишно момче са се вмъкнали в апартамента, в който групата е била отседнала по време на турнето. Като истински професионалисти фенките проникнали в апартамента на Лиъм Пейн през балкона и отмъкнали боксерките му!

 

По-късно пред австралийските медии едно от момичетата призна, че не са имали намерение да крадат бельото на певеца, но боксерките просто си седели на балкона и те на издържали на изкушението.

 

Най-забавното от всичко е, че по-това време Лиъм бил в стаята и видял цялата акция. Изпълнителят бил толкова стъписан от случващото се, че успял единствено да каже едно „Хей“.

 

По-късно пощурелите фенки били заловени от охраната на групата, а момчетата от One Direction обмислят дали да повдигнат обвинения срещу тях. Как са били уловени ли? Ами много просто – момичетата продължили да следват групата дори и след като се сдобили с трофея.

Фенки откраднаха бельото на One Direction

 

Откраднатите боксерки са върнати обратно, но...използвани, защото едно от момичетата дори ги е обуло!


Виж ощеНово в Cosmo