Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дрейк заряза Бела Хадид с sms

 

Оценка: (0/5)

Дрейк заряза Бела Хадид с sms

Не спира да се говори, че 21-годишната Бела Хадид и 31-годишният Дрейк повече не са двойка. Любовта между двамата отиде по дяволите, между другото, още преди да е успяла да дойде.

Виж стрийт превъплъщения на любимката си ⇒

Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата

Бела така и не оповести връзката си с Дрейк
Бела така и не оповести връзката си с Дрейк

Но, фрапиращото тук не е фактът, че решението да се оттегли, е на Дрейк, а начинът, по който той го е направил. Не е джентълменски, Обри! За желанието си да скъсат изпълнителят съобщил на Бела чрез sms.

►►►Тайната как Бела Хадид поддържа фигурата си - разкрита!

Двамата започнаха да се срещат преди месец и половина, след като Дрейк се появи на партито за рождения ден на Хадид. Е, вярно, че близък приятел на певеца твърди, че между тях никога не е имало нищо сериозно, и те са само приятели, но ние това сме го чували многократно и не залагаме на голям процент достоверност в клишето.

Ако Дрейк е прибягнал до телефона си, за да изясни отношенията си Бела, то би било жалко
Ако Дрейк е прибягнал до телефона си, за да изясни отношенията си Бела, то би било жалко

Бела и Дрейк до този момент никога не афишираха отношенията си, излизаха тайно по срещи, така че можем само да гадаем каква е причината двамата да прекъснат отношенията си.

Каква ще е развръзката рано или късно ще излезе на бял свят, но, ако в новината, че Дрейк е скъсал с красавицата по телефона, се окаже истина, то със сигурност феновете и на двамата няма да дадат положителен отзив на подобен вид раздяла.


Виж ощеНово в Cosmo