Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да празнуваме заедно седмицата на сиренето!

 

Оценка: (0/5)

Да празнуваме заедно седмицата на сиренето!

Новина, която за жалост научихме твърде късно – от 4 юни до 8 юни празнуваме седмицата на сиренето. Остава ни само един ден, през който ще трябва да наваксваме. Дайте моцарелата насам!

►►► За да си умна, яж млечни продукти

От скучни ястия до гурме специалитети, сиренето прави всичко по-добро и по вкусно. 52% от американците вярват, че сирената са взаимозаменяеми в рецепти, а 28% казват, че включват сирена, защото искат да експериментират с различните аромати, които предлага сиренето, съобщават от foodpanda.

Да празнуваме заедно седмицата на сиренето!

Има ли нещо по-апетитно от разтопения кашкавал? Едва ли!

Сиренето е създадено преди 4000 години - случайно. За изготвянето на 1 кг сирене са необходими 10 литра мляко. Докато в САЩ някои сирена са незаконни, Франция се смята за страната с най-популярните сирена в света.

Кредитната банка на Италия взима сирене „Пармезан“ от местни производители в замяна на евтини заеми, а „дупките“ в швейцарското сирене доскоро са разглеждани като признак на несъвършенство.

Да празнуваме заедно седмицата на сиренето!

Филаделфийското кремообразно сирене е кръстено на село в Ню Йорк, а не на известния град Пенсилвания. Гауда пък представлява повече от половината от световното потребление на сирене.


Виж ощеНово в Cosmo