Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Цяло семейство смени пола си в САЩ

 

Оценка: (0/5)

Цяло семейство смени пола си в САЩ

В американския щат Аризона двама младежи и тяхната майка обявиха, че са от другия пол, пише KJZZ, цитирано от РИА-Новости.

►►► Аманда Лепор: транссексуалът с най-скъпо тяло

Главата на семейството, който сега вече се казва Даниъл Херът, е женен за Шърли Остин, чийто пол по рождение бил определен като мъжки, но тя се смята за жена. При това самият Херът се смята за мъж, въпреки, че е родил вече две деца. Синът и дъщерята на Даниъл също са уверени, че при раждането полът им е определен грешно.

Цяло семейство в САЩ смени пола си.
Цяло семейство в САЩ смени пола си.

„Чувството е, сякаш за първи път живееш истински. И моите деца могат да бъдат тези, които винаги са искали да бъдат“, разказва той. Дъщерята, която се казва Джошуа, по-рано е била син. Тя разказва, че на 7 годиин разбрала, че всъщност е девойка.

►►► Първият секс след смяната на пола

Според Херът те не са първите травестити в семейството: сестрата на баба му съще се чувствала мъж. Даниъл разказва, че той ясно осъзнал своята полова принадлежност след като Джошуа, родила се момче, поискала да се присъедини към женския скаутски отряд.
 

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo