Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Без храна за вкъщи във Венеция

 

Оценка: (0/5)

Без храна за вкъщи във Венеция

В италианския град Венеция през следващите три години ще бъде забранено откриването на нови ресторанти, които предлагат храна за вкъщи.

Виж тук кои са най-романтичните места на света (снимки долу):

Най-романтичните дестинации в света

Местните власти въведоха тази мярка, за да намалят количеството на отпадъците в града. Тези правила няма да се прилагат за продавачите на сладолед, но ще засегнат пицарии и сайтове, които продават различни видове бързо хранене.

Без храна за вкъщи във Венеция

Много от туристите, които посещават Венеция, предпочитат да купуват храна за носене и да ядат, докато разглеждат забележителностите на града, но след това оставят след себе си големи количества боклук, което представлява проблем за града.

►►► Коя ваканционна храна да избереш за своята ваканция според зодията

Освен това, заради остатъците от храна постоянно расте броят на гълъби във Венеция, които създават проблеми на местните жители, въпреки че са въведени строги наказания за хранене на тези птици на улицата.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo