Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бельо за намаляване на целулита

 

Оценка: (0/5)

Италианската фирма "MyShapes" разработи нов тип бельо "Емана", което премахва целулита и стопява мазнини, чрез ускоряване на микроциркулацията под кожата.

Бельо за намаляване на целулита

Ефектът на "Емана" се постига с помощта на модерна технология с наноматериали, изградени на основата на кристали. Така се създава уникална материя с биоактивни съставки, топяща мазнините и намаляваща целулита.
За производството се използват специални машини, с които създават бельо с възможност да усвоява човешката топлина, като усилва циркулацията. Технологията действа чрез намаляване на токсините и естествено намаляване на несъвършенствата по кожата.
Препоръчва се да носиш бельото по време на тренировка, за да подобриш метаболизма си. "Нов стайлинг, който променя тялото ти", уверяват от компанията. Препоръчително е да носиш бельото по шест часа на ден в продължение на 30 дни, за да постигнеш ефект.

 В периода на тестване на продукта 50 жени са носели "Емана" 60 дни и са стопили средно 11% от мазнините по тялото си.


Виж ощеНово в Cosmo