Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Анджелина Джоли осиновила едно от децата си с фалшиви документи

 

Оценка: (0/5)

Анджелина Джоли осиновила едно от децата си с фалшиви документи
 © Getty Images

Американската актриса Анджелина Джоли осиновила едно от децата си – Мадок от Камбоджа с фалшифицирани документи. Тя пое попечителството над детето от Моунх Сарат през 2003 г.

Оказва се, че той не е истинският баща на момчето, но подписал документи, в които името му фигурира като такъв. Сделката разкри директор на благотворителна организация, подпомогнала фалшифицирането за улесняване на процеса.

Анджи и Брад с децата си на летището през далечната 2005 година.
Анджи и Брад с децата си на летището през далечната 2005 година.

За момента няма данни, че Джоли е знаела за това. Осиновяването е осъществено от служителка на име Лорин Галиндо, която е обвинена от властите за редица нарушения на закона за фалшифициране на личните данни на деца, за които е намерила американски семейства.

Наскоро се проведе премиерата на филм за историята на Камбоджа, чийто режисьор е Анджелина Джоли. Лентата е наречена „Първо те убиха баща ми“ и е създадена по спомени на известния камбоджански правозащитник Лунг Анга за зверствата на „Червените кхмери“, управляващи през втората половина на 70-те години.

Те са последователите на комунистическата партия на Кампучия, които избиват между 800 000 и 1,5 млн. души от общо 7,5 млн. души население по време на управлението си между 1975 и 1979 г.

Това е втората продукция на Джоли, засягаща трагична част от историята на света, след като през 2011 г. тя продуцира филм за босненския конфликт с изцяло местни участници.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo