Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Личната ти година и личните ти месеци

 

Оценка: (3/5)

Числото на личната ти година ти показва в коя година от деветгодишния цикъл се намираш.

Личната ти година и личните ти месеци


Деветгодишният цикъл е изключително важен за нумерологичния цикъл, в който се намираш в момента. Нумерологичен цикъл наричаме деветгодишен цикъл, който се случва отново и отново в живота ти като всеки път е управляван от различно число.
 
Числото на личната ти година те насочва в какво е правилно да инвестираш енергията си за всяка една своя лична година. Помага ти да откриеш с какво трябва да се сблъскаш и какво трябва да постигнеш, за да живееш хармонично в естествения ритъм на годината. Личната ти година е различна от календарната. Тя започва на рождения ти ден и завършва на следващия ти рожден ден. Календарната година си има друго нумерологично име, наричаме я твоя индивидуална година, която също има свое лично число, с чиято енергия вибрира.
Всяка от нас преживява своята своеобразна еволюция в девет стъпки, а те всъщност са доста прости:

1. Начало

2. Свързване

3. Създаване

4. Изграждане

5. Промяна

6. Възпитание

7. Преоценка

8. Развитие

9. Завършване

    
В момента се намираш някъде в този цикъл от девет стъпки и ако искаш да разбереш къде точно си, трябва да изчислиш числото на личната си година, както и това на всеки твой личен месец от нея.

 


Ново в Cosmo