Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как ти помага нумерологията

 

Оценка: (5/5)

Нумерологията е наука за значението на имената и числата. Тя представлява символичен език от числа, както и система на свързване на числата и имената, които помагат на хората да опознаят себе си по-добре.

Как ти помага нумерологията


Може да се каже, че нумерологията е науката за енергията на числата (а всяко от тях има свои собствени вибрация и влияние над теб). И ти, и аз, и всеки друг човек се ражда на определена дата и с определено име: нумерологията се възползва от тези числа, за да обясни каква си ти и да начертае картата на живота ти.

Нумерологията се базира на идеята, че рожденото ти име и рождената ти дата обрисуват подробен портрет на твоите същност, потенциал и предизвикателствата, с които може да те сблъска животът ти. Разбира се, че ти сама взимаш изборите в живота си, нумерологията просто ти дава мъдри насоки, за да можеш да взимаш възможно най-добрите си решения.  

Твоите лични числа са източник на сила за теб и тяхното изучаване е един от начините да осъзнаеш силата на външния си свят, за да разбереш по-добре своя вътрешен свят. С други думи щом се запознаеш с принципите на нумерологията и тайнственото значение на цифрите, ще получиш своя код, чрез който да променяш енергията, която те заобикаля, така че да привлечеш положителни вибрации, за да станеш по-успешна и да достигнеш максимума на своя потенциал. Звучи сложно, но от твоята по-успешна и щастлива версия те делят едва няколко прости аритметични сметки.

 


Ново в Cosmo