Джъстин Бийбър замерял съсед с яйца

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на известния канадски певец Джъстин Бийбър по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин.

Полицията в Лос Анджелис, която претърси къщата на известния канадски певец Джъстин Бийбър по подозрение, че замерял съседа си с яйца, откри кокаин и арестува един от сътрудниците му във вторник, съобщи АП.

Десетина полицаи претърсиха луксозната къща на 19-годишната звезда след оплакване, че е нанесъл щети за хиляди долари на къщата на съседа си, която атакувал с яйца. Най-вероятно основно внимание са обърнали на хладилника му в търсене на съвпадение между тях и разбитите по вратата на съседа му.

Джъстин Бийбър е обвинен за нападението над къщата на съседа си в Калабасас, Калифорния. Потърпевшият веднага е уведомил полицията за случилото се, а в показанията си посочва, че е бил замерен с над 20 яйца от невъздържания тийнейджър. "След като чух шум, идващ от входната ми врата, излязох и видях Бийбър да замеря с яйца имота ми. След като му се развиках, той започна да ги хвърля по мен", посочи по-рано съседът.

Миналата година певецът си позволи да плюе по съседи и да ги заплашва със смърт, тъй като хората се оплакали от шумната му кола, с която минал по тихите улици на квартала, припомнят местни медии в градчето.