Брадли Купър ще се жени на рождения си ден

Брадли Купър и Суки Уотърхаус планират сватба на техния общ рожден ден догодина.

Брадли Купър и Суки Уотърхаус планират сватба на техния общ рожден ден догодина.

Двойката е избрала 40-ия рожден на актьора, за да си каже "да". Датата е 5 януари и е избрана умишлено, тъй като актьорът е искал да започне на чисто и да се закълне в любовта си към 22-годишната манекенка.

 

Звездата от "Последният ергенски запой" се среща с блондинката от март. Те искат да се венчаят в интимна атмосфера само с най-близките си приятели и роднини.

"Двамата прекарват доста време в планове за сватбата. Тържеството ще бъде в САЩ, най-вероятно в Лос Анджелис, защото искат времето да е хубаво. Но всичко ще бъде доста семпло без светски шум", сподели близък до звездата източник.

Двойката предизвика слухове, че се е сгодила по-рано този месец, когато двамата бяха забелязани с еднакви халки на безименния пръст на лявата ръка.

За Брадли Купър това ще бъде втори брак. Той беше женен за актрисата Дженифър Еспозито през 2006 г., но само четири месеца по-късно обявиха развода си. Брадли продължи напред с колежката си Рене Зелуегър, с която се срещаше между 2009 и 2011 г., а по-късно започна връзка със Зоуи Салдана, с която беше от декември 2011 г. до януари 2013 г.

 

източник: бгнес