Анджи подари на Брад часовник за 2 млн. паунда

Анджелина е купила платинен часовник Patek Philippe.

Актрисата Анджелина Джоли подарила на съпруга си Брад Пит часовник на стойност 2 милиона паунда като подарък за сватбата.

Анджелина е купила платинен часовник Patek Philippe, върху който е гравиран надписа: "На Роли от Неса". Думите са препратка към героите, които двамата играят в новия им филм By The Sea.

В момента те работят върху новия си филм в Малта. Джордж Фаруга, който е собственик на магазин за луксозни подаръци, издаде подробности за редкия и ценен подарък. "Аз направих надписа върху часовника, който бе купен за Брад Пит. Много рядък часовник и много ценен. Не се притеснявах, докато изписвах думите, защото бях сигурен, че ще се справя перфектно", каза той за британския в. "Дейли Мейл".

Междувременно Брад призна, че иска да забави малко филмовата си кариера, за да прекарва повече време с децата и съпругата си, преди децата да пораснат. "Напоследък не работя толкова много. Насочвам вниманието си към други неща. Честно казано, искам да прекарвам повече време с децата си, преди да пораснат и да напуснат дома", казва Брад Пит.