Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

“12-12-12”

 

Оценка: (0/5)

“12-12-12”
Aлбумът “12-12-12”, включва 24 изпълнения от паметния благотворителен концерт, състоял се на 12 декември, 2012г. в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Oрганизиран от фондация Chase, имаше за цел да набере средства в подкрепа на бедстващите жители на Ню Йорк и региона от урагана Санди.


Концертът “12-12-12” се излъчваше в целия свят и до него имаха достъп над 2 милиарда души чрез телевизия, радио и онлайн стрийминг връзки.


Селекцията на албума “12-12-12” включва концертните изпълнения на Бон Джоуви, Ролинг Стоунс, Пол Макартни, Роджър Уотърс, Брус Спрингстийн, Ерик Клептън, Били Джоуел, Крис Мартин, Алиша Кийс, Дъ Ху и актьорът Адам Сандлер. Приходите от продажбата на албума също отиват в подкрепа на пострадалите, като средствата се разпределят и прилагат от фонда за подпомагане „Робин Худ”.

Всички нетни приходи от продажбата на албума ще бъдат превеждани по сметката на фондация "Робин Худ", една от най-влиятелните благотворителни организации в САЩ, която от години работи за облекчаване на проблемите, причинени от бедността и природните бедствия в Ню Йорк.

 


Ново в Cosmo