Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

 

Оценка: (0/5)

 
 

Перфектният стил за теб може да се определи от посоките на света!

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

В зависимост от твоята същност, особености на характера и чертите на лицето, може да определиш към какъв типаж спадаш и да разбереш какъв е най-подходящия стил на обличане. 

Стилът на коя звезда отговаря на твоята зодия

Типаж Север

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

Ти си един истински лидер. Ярка и привлекателна, обичаш да си в центъра на вниманието и не се нуждаеш от мнението на някой друг. Трудно е да се впишеш обаче в екип, защото си свикнала да бъдеш на върха. По-скоро обичаш да раздаваш заповеди, отколкото да търсиш общ език с някого. 

Жените от този тип са в образа на Снежната кралица. Елегантност, разкош и разточителство...изискан маниер, съчетан с доза ексцентричност. Подходящо облекло за произнасяне на реч, но подправено с добро чувство за хумор. Всяка дума или жест придобиват стойност, защото в по-голямата част от времето си в покой. Севера не се губи в цялата компания, избира един човек и му отделя 90% от вниманието си. В стила на този типаж гласи правилото "центъра винаги е един" и този център събира погледите и комплиментите на всички. Елегантна основа в комбинация с ярък аксесоар или акцент в грима - винаги работи!

►►►7 опасни заблуди в модата, в които да не вярваш

Типаж Юг

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

Ти си мека, на пръв поглед незабележима. Неутрално към положително първо впечатление. Но в действителност ти си сивия кардинал! За тези хора казват, че знаят как да изслушват и се приемат за приятели, на които може да имаш доверие. В тяхната компания човек се чувства естествено и с лекота разкрива чувствата си. И благодарение на тези качества южняците се радват на голям престиж. 

Проблемът идва, когато този тип започне да дава съвети. Те добре се разбират с хората, понякога ги познават повече, отколкото те сами себе си. Запомнете - ценните съвети са поисканите съвети. 

Всичко в стила на жените от този тип е подчинено на тяхната същност - нежност и мекота. Те избират дрехи, които са "на мода" с лек ориенталски привкус. Цветове, перфектно съчетани помежду си, принтове и щампи, които имитират елементи от екстериора. Твърде ярките аксесоари изглеждат дразнещо до естествения цвят на косите им, дори евтино. Всички казват, че са добре облечени жени, но никой не може да си спомни с какво точно са били. 

Какво трябва да имаш за перфектен стил

3. Типаж Запад

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

Ти си открита, общителна и много харизматична личност. Енергията ти е в състояние да премести планини. 

Този тип, както никой друг, може да превърне недостатъците си в предимства. Те не се опитват да се придържат към стандартите за елегантност, а напротив - подчертават своята индивидуалност. Еклектиката е в основата на стила им, обичат да комбинират на пръв поглед несъчетаеми дрехи, стилове и аксесоари, а това ги прави недостъпни за критика. В същото време те лесно взимат и прилагат най-новите тенденции, тъй като са в състояние да носят всичко със самочувствие и това ги прави привлекателни. Ярки акценти в грима и плътен цвят ан косата прави цялостната им визия още по-забележима.

►►►14 причини за секси стила на французойките

4. Типаж Изток

Север, юг, изток, запад: какъв е твоят стил

Ти си затворен, интровертен тип. Понякога може да изглеждаш безразлична, но това е само, защото се фокусираш върху вътрешната си енергия. Твоят ритъм за възприемане на реалността е в пъти по-тих в сравнение с другите типажи и ако трябва да избираш между емоции и стабилност, ще избереш второто. Може да изглежда, че трудно се сближават с хора, но това е илюзия - просто го правят много внимателно. И на тях определено може да се разчита на 100%! 

В стила на този типаж властват нежност и романтика. Това са жени, които се грижат за външния си вид. Токчета, дантели, деликатни бижута...подчертават характера им. 


Виж ощеНово в Cosmo