Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 причини да мразим коледното парти облекло

 

Оценка: (0/5)

 
 

Празничното облекло може да е пълен кошмар! 

6 причини да мразим коледното парти облекло

1. Пайетите са малки уреди за изтезания

Имала ли си някога рокля без ръкав или топ с пайети? Ако отговорът е да, значи си наясно, че до края на вечерта вътрешната част на ръцете ти е протрита от тези малки блестящи чстици, които са се впили в кожата ти. Разбира се, пайетите изглеждат добре, но ти прецени заслужава ли си дискомфорта.

►►►10 модни гафа, които правиш на коледното парти

2. Ако роклята ти има декоративни кристали, то бъди убедена, че те са синоним на магнит. 

Ще захванат нещо за себе си, докато се придвижваш, красиви са, но могат да ти навлекат неприятни ситуации. Пайети, камъни, кристали...те ще се закачат за всичко, с което имаш контакт, включително чорапогащника ти, чорапогащника на някой друг, роклята на някой друг, часовника, косата, покривката на масата...

3. Принудена си да се обличаш с летни дрехи, когато навън е снежна зима.

Защо никой не облича приятни, сладки, практични рокли и блузи с дълъг ръкав? И защо почти всички носят сандали и ултра високи токчета на коледните партита? Къде отидоха добрите стари ботуши? Всичко е толкова непрактично! Нека групово да спрем да носим летнития си гардероб през зимата! Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

►►►15 неща в гардероба ти, с които трябва да се разделиш

4. Търсенето на рокля, която не е зелена, синя, червена или металик, е увенчано с неуспех. 

Кой каза, че тези цветове са единствените възможни за празничните партита? Същото важи и за материите - кадифе, пайети, ламе и металик. Блясък във всичките му разновидности. Защо е толкова трудно да откриеш готина рокля в лилаво или горещо розово? Да не говорим за бельото! Дизайнери, може ли да обърнете внимание на това?

Как се обличат различните зодии

5. Чорапогащниците са най-голямото изтезание.

Те получават бримки и дупки толкова лесно и е цяло чудо да намериш в шкафа си един, който да не е скъсан. Когато най-накрая намериш някой, който е невредим, трябва да се справиш с него, цяла вечер да внимаваш, да го подръпваш нагоре, а освен това даже не топли! (Да не говорим за мрежестите варианти).

6. Загубата на аксесоар е почти неизбежна. 

Може да си сигурна, че ще напуснеш партито с шапка, ръкавица или шал по-малко от момента на пристигането си. 


Виж ощеНово в Cosmo