Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

По модния подиум вече се разхождат жени с три гърди

 

Оценка: (0/5)

 
 

От всички причудливи неща, които човек може да види по време на Седмиците на модата, особено на тази в Ню Йорк, модел с три гърди трябва да е най-странното.

По модния подиум вече се разхождат жени с три гърди

Италианската марка за градско облекло GCDS показа точно това по време на тазгодишното си участие на модния форум.

Брандът, чийто инициали идват от „God Can’t Destroy Streetwear“ (от англ. „Господ не може да разруши уличната мода“), изпрати две от моделките си (една бяла и една цветнокожа) да се разходят с „протеза“ от три изкуствени гърди, като така смаяха публиката и интернет (което е било и целта, убедени сме).

По модния подиум вече се разхождат жени с три гърди

В интервю за Women's Wear Daily, творческият директор на GCDS Джулиано Калза обясни, че цялата модна колекция за сезон пролет/лято 2019 е вдъхновена от едно антиутопично бъдеще, където компютрите вече не съществуват (леле, настръхнаме!) и хората трябва да се научат наново как да се справят без тях.

►►► 5 неща, които правят визията ти трагична

„Всички сътрудници на марката сме млади хора – под 30 – и желанието ни беше да отворим диалог с нашите връстници за бъдещето, употребата на пластмаса, недостига на питейна вода и околната среда“, споделя той пред изданието.

По модния подиум вече се разхождат жени с три гърди

На подиума видяхме още този футуристичен Пикачу

„Невъзможно е всички да са заинтересовани от това и от спасението на околната среда, ето защо исках това шоу да бъде зов за пробуждане“, заключва Калза.

►►► Секси бельо: 5 топ тренда за есен 2018

По модния подиум вече се разхождат жени с три гърди

"MEME IS MY CULTURE", eдно послание, което само младите могат да разберат!

Не сме 100% сигурни какво точно иска да каже дизайнерът на GCDS, но и не искаме да ни порасне трета гърда, ако не си изхвърляме найлоновите торбички в кошовете за рециклиране. Бъди разумна и се вслушай в модния му призив!


Виж ощеНово в Cosmo