Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Има модели, с които трябва да си особено внимателна!

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Този материал е посветен на една от най-често срещаните рокли по магазините - къса, срязана на талията и разкроена в долната част. Тя е в колекциите на всяка една марка - от масовите до луксозните. В действителност този модел не е за всеки и има опасност да направи фигурата ти по-едра, отколкото е всъщност.

Пазаруването онлайн допълнително усложнява избора на перфектната рокля, така че бъди внимателна! Виж кои са най-големите гафове при модните покупки ⇒тук

Пазаруване онлайн - очаквания срещу реалност

На първо място трябва ясно да разберем, че тя е "кукленски тип". Имиджът и визията на момичето, което я носи, трябва да е подходящ. Ако имаш по-груби черти или си по-скоро фатална изкусителка, е малко вероятно този стил да ти пасне и наистина роклята да ти стои добре. Разбира се, всяко правило си има изключение.

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Понякога материята, цвета, принта..придават на роклята собствен характер и инфантилният силует остава на заден план. Въпреки този съвет, е важно да имаш правилна преценка за съвкупността от модел, материя, цвят и принт, защото в този случай, например, роклята е в съвсм различна стилистика, но вместо ефект, се е получил дефект - роклята изглежда малка, тясна и не на мястото си. 

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Няколко полезни модни съвета от нюрокчанките може да видиш ⇒тук

Уроци по стил от нюйоркчанките

С този модел рокля е много лесно да изглеждаш сладка, невинна и инфантилна. Помисли си дали това ти е целта.

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Принтът на роклята трябва да е съобразен с много странични фактори, освен мястото, на което ще бъдеш, повода и времето, е хубаво да вземеш предвид и това какъв типаж си - очи, кожа и коса.

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

►►►Митове в модата, които веднага да забравиш

Сега нека разгледаме кой може да носи такъв тип рокля. На младите момичета този стил почти винаги стои добре и сладко. Когато обаче жена в по-зряла възраст реши да заложи на "кукленски модел", тя преди всичко трябва да подбере внимателно материята. Дори дължината да е по-къса, ако е съчетана и с правилните аксесоари, ще носи съвсем различно настроение. 

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Когато жена на възраст носи такава рокля, тя трябва да положи повече усилия за да изглежда стилна, а не инфантилна.

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Какво казва зодията ти за начина, по който се обличаш? Виж ⇒тук

Как се обличат различните зодии

Ако талията ти не е тънка, внимавай с дължината на роклята. Вместо да подчертае извивките ти, може да те направи още по-едра, отколкото си всъщност. Нека роклята не е прекалено къса, гледай за модели с дължина над коляното. 

Опасни рокли: от кои модели да се пазиш

Като цяло, преди да си купиш такава рокля, прецени модела от всички страни и най-важното - дали наистина се чувстваш комфортно в нея! 


Виж ощеНово в Cosmo