Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Митовете в модата, които веднага да забравиш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Виж кои са най-разпространените модни заблуди, в които е крайно време да спреш да вярваш!

Митовете в модата, които веднага да забравиш

МИТ 1: Получаваш това, за което плащаш.

ИСТИНА: Цената не е непременно показател за качество. Фирмата не те таксува за това, което купуваш, а за това, което си мислиш, че купуваш. Така че, наистина е добре да знаеш разликата между това кое заслужава парите ти и кое - не. Първата стъпка е да разграничаваш нещата, които изглеждат евтини и скъпи. След това трябва да се образоваш за разликата във високото качество на материята и конструкцията и ниското качество. Не е лесна работа, но ако се интересуваш как най-добре да похарчиш парите си, си заслувава инвестицията от време!

Как се обличат различните зодии

МИТ 2: Определени дрехи изглеждат добре само, ако си висока и слаба.

ИСТИНА: Ако нещо не изглежда добре върху теб, 99 на 100 това е така, защото не си го съчетала правилно или стилът просто не е за теб! Казвайки, че определена дреха, било то широк панталон, къс топ или рокля, не е за теб и изглежда добре само на високи и слаби момичета, правиш ценностна оценка, която няма нищо общо с дрехите. Наистина всяка фигура е различна, но не дотолкова, че един панталон да не изглежда като един панталон, независимо дали е носен от Карли Клос или Мария от улицата. Това е истината.

Митовете в модата, които веднага да забравиш

МИТ 3: Очилата не са секси.

ИСТИНА: Те са като всеки друг аксесоар - всичко е в начина, по който ги носиш.

МИТ 4: Трябва да се вкараш в преразход за сватбената си рокля.

ИСТИНА: Разбира се, че това е един специален ден, роклята трябва да е специална и е добре да избереш модел, в който ще се чувстваш супер. Но идеята, че сватбената рокля е едно от нещата, в които трябва да се инвестира неприлично голяма сума, е много по-полезна за хората, които ти я продават, отколкото на теб самата.

►►►8 признака, че се обличаш скучно

МИТ 5: Трябва да акцентираш в облеклото си само върху една основна част от него.

ИСТИНА: Въпреки, че е добре да се използват неутрални тонове, за да се балансира по-смела част от облеклото, ти не трябва да се чувстваш ограничена да използваш и други цветове.

Митовете в модата, които веднага да забравиш

МИТ 6: Ако искаш женствен силует, трябва да подчертаеш талията си.

ИСТИНА: Макар да е вярно, че носенето на колани и вталените кройки акцентират върху извивките ти, не е нужно да носиш нещо пристегнато, за да подчертаеш женствеността си. Вместо това може да използваш комбинация от цветове, които оптически да създадат желаните извивки. Другият вариант да привлечеш вниманието върху талията си, е като носиш късо яке отгоре.

Митовете в модата, които веднага да забравиш

МИТ 7: Високите токчета са по-стилни от равните обувки.

ИСТИНА: Вярно е, че високите токчета променят начина, по който стоиш, но можеш да промениш позата си без да променяш височината на обувките! Раменете назад, брадичката и гърдите напред и готово - можеш дори да го направиш боса!

Митовете в модата, които веднага да забравиш

МИТ 8: Трябва да се инвестира във вечната класика, а не в тенденции.

ИСТИНА: Трябва да платиш най-много за нещата, които харесваш най-много и ще носиш най-много! Освен това тренчкотът и малката черна рокля винаги ще бъдат в магазина и поне ако не харчиш много пари за тях, няма да бъдеш съкрушена, когато се износят и трябва да ги смениш. 

►►►Искаш ли да направиш промяна в стила си?

МИТ 9: Трябва да покажеш плът само в горната или само в долната част на тялото.

ИСТИНА: Това не винаги е така. Пак говорим за правилна преценка и начин на комбиниране.

МИТ 10: Големите принтове са за едри жени, а дребните принтове са за слаби жени.

ИСТИНА: Един хубав принт си остава хубав принт, независимо дали е носен от момиче с размер 34 или 40. Това включва и хоризонтално райе!


Виж ощеНово в Cosmo