Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

„Космато бельо“ - новият моден хит

 

Оценка: (0/5)

 
 

Седмиците на модата са събитията, от които научаваме какви ще са тенденциите при облеклата за следващия сезон. Екстравагантни предложения не липсват, но това, което ти представяме искрено ни озадачи.

„Космато бельо“ - новият моден хит

Става въпрос за интересните перуки, които представи корейската дизайнерка Kaimin по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Интересното е, че те "окупират" не само главите на моделите, но и техните интимни части.

„Космато бельо“ - новият моден хит

Самата Kaimin представи творенията си по време на ревюто

„Перуките за вагина“, както побързаха да ги нарекат в социалните мрежи, са различни по цвят и гъстота, но няма да ви лъжем – гледката изглежда притеснителна. А и имаме безброй въпроси.

Виж как се е променила интимната женска прическа през годините в галерията долу:

Промяната на интимната прическа през годините

Освен очевидното питане – защо? – защо е нужно интимната зона да е едва покрита с космато бельо, искаме да знаем още болезнено ли е било поставянето му?

„Космато бельо“ - новият моден хит

Ако съдим по снимките от ревюто, косматите триъгълни парчета вероятно са залепени директно върху телата на моделите, което едва ли е най-приятната процедура на света.

►►► Как спрях да се бръсна заради Ема Уотсън

„Космато бельо“ - новият моден хит

(Припомняме, че самата Дакота Джонсън наскоро разкри как за снимките на „50 нюанса сиво“ е трябвало да носи прашки с телесен цвят, залепени с лепило). Тук вероятно е трябвало да се случи същото.

„Космато бельо“ - новият моден хит

В интерес на истината, перуките за вагина не са новост. Тяхното истинско име е „мъркин“ и жените са ги носили още в далечната 1450 г., за да предпазят интимните си части от срамни въшки. „Мъркин“ се използва и от холивудските актриси по време на голи сцени.


Виж ощеНово в Cosmo