Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво издава изборът на чанта за теб

 

Оценка: (0/5)

 

Чантата, която носиш, напълно отразява твоята личност!

Какво издава изборът на чанта за теб

Независимо дали си с гигантска чанта, раница или през рамо, моделът разкрива голяма част от твоя характер.За много жени чантата е абсолютно задължителна и са зависими от нея, но има и такива, които се чувстват свободни и не я носят всеки ден.

Най-готините street style аксесоари от седмицата на модата в Ню Йорк

1. Ако ти винаги носи ГОЛЕМИ чанти

Какво издава изборът на чанта за теб

Ти носиш живота си в тазли чанта. Тя е XXL, с форма или тип торба и рядко остава празна. Разбира се, ако някой те попита за лепенка, зарядно устройство или хапче за глава, винаги може да услужиш и да решиш всеки проблем! Ти си човек, който трябва да държи всичко под контрол. Да оставиш нещата ан случайността не е присъщо за теб. Никога не се знае кога ще ти потрябва чадър, ето защо винаги го носиш с теб! Ако някога се окажеш изгубена в средата на нищото, ще може да оцелееш няколко дни със съдържанието на чантата си!

7 неща в гадероба, които вредят на здравето ти

2. Носиш чантата си винаги с дръжка в ръка

Какво издава изборът на чанта за теб

Ти обичаш да носиш чантата си стисната в ръката в стил 50-те или ако това е невъзможно, я стискаш в предмишницата си. Съдържанието на чантата е перфектн подредено във всички джобове и отделения (със сигурност имаш мини парфюм и червило). Ти си една модерна принцеса - замечтана и общителна!

3. Предпочиташ раница

Какво издава изборът на чанта за теб

Определено дамската чанта не е направена за теб, ти си твърде авантюристична и всеки трябва да знае това! Ти си офроуд човек и живееш винаги на макс. Всичко, което искаш е ефективност и комфорт, а какво по-добро решение от раницата? Тя може да побере лаптопа ти, храна, дори някоя резервна дреха! Твоят ангажиран живот и раницата са напълно съвместими. 

►►►ВИЖ ТУК: Какво казват любимите ти обувки за твоя характер!

4. Избираш малка чанта с дълга дръжка

Какво издава изборът на чанта за теб

За теб чантата е, за да побира най-необходимото, да не ти пречи, за да се наслаждаваш на всеки миг. Не трябвая да я усещаш като товар с излишни неща в нея. Портфейл, кърпички, ключове и мобилен телефон - това е всичко, от което имаш нужда. А ако случайно ти потрябва нещо, което нямаш в нея, без паника веднага намираш решение! Ти си силен и независим човек.

5. Без чанта

Какво издава изборът на чанта за теб

Чантата е натоварване, което пречи на свободата ти. Ти се наслаждаваш на живота и чантата е реална пречка за теб. Слагаш портфейла и ключовете и излизаш от вкъщи! А в случай, че трябва да вземеш лаптопа си или сандвич за обяд? Е, добре де...май не си толкова свободна, колкото ти се иска!


Виж ощеНово в Cosmo