Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

 

Оценка: (0/5)

 
 

Твоя тип фигура определя и избора на аксесоари!

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

Със сигурност си се сблъсквала със ситуацията да погледнеш витрината на магазин, да видиш перфектната чанта, а когато я пробваш да разбереш, че не е наред. Ще ти разкрием как да избегнеш подобни ситуации!

8 неща, които унищожават визията ти според мъжете

1. Фигура "Триъгълник"

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

Ако природата те е надарила с елегантна горна част и по-едра долна, трябва да подчертаеш крехките си рамене и да привлечеш поглед към деколтето. Заложи на ярки и масивни бижута, фигурата ти само ще спечели, ако добавиш ефектни обици или колие. Най-добре ще е да допълниш стила си с малка геометрична чанта с къса дръжка или тесен и издължен модел тип плик, който носиш под мишница. Стой далеч от меките чанти тип торба, които фокусират погледа върху долната част на тялото. Що се отнася до обувките, избери модел, който ще издължи краката ти - бежовите нюанси са за предпочитане, заложи на високите токчета с остър връх.

2. Фигура "Обърнат триъгълник"

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

При тази фигура не е необходимо горната част на тялото да привлича вниманието. Насочи всички погледи върху краката си (още повече, ако имаш късмет с дължината им!) Тежки, лъскави гривни, голям часовник или дълги обици (те визуално издължават областта ан гръдния кош) със сигурност трябва да намерят място в гардероба ти. Добър избор за чанта са трапецовидните модели, както и малките варианти с дълга дръжка, която стига до линията на бедрата. Ако имаш дълги и стройни крака, можеш да си позволиш всякакви обувки, включително на нисък ток и равни подметки. 

►►►ВИЖ ТУК: 7 стайлинг трика, за да изглеждаш по-висока!

3. Фигура "Правоъгълник"

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

Основната ти задача - да създадеш женствена фигура, т.е. да създадеш оптически извивки на тялото, тъй като при този тип фигура няма оформена талия. Избери дълги висящи колиета с висулка или такива на няколко реда. Важен елемент е колана на талията, който може да бъде както класически, така и широк и цветен. Всичко зависи от случая. Избери меки чанти, които не са със строга форма. Може да са овални или дори кръгли. Ако си висока, може да експериментираш с различни обувки. 

Най-готините street style аксесоари от седмицата на модата в Ню Йорк

4. Фигура "Пясъчен часовник"

Как да избереш аксесоарите си според фигурата

Опитай се да не разваляш идеалните пропорции, които природата ти е дала! За това ще ти помогнат женствените обици и други елегантни аксесоари. За да подчертаеш женствеността си, може да добавиш стилни чанти с дръжки за през рамо, може да добавиш и колан на талията. На този тип фигура идеално пасват елегантни обувки на ток, боти или ботуши до коляното. 


Виж ощеНово в Cosmo