Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Избери подходящия стил за теб според външния вид

 

Оценка: (5/5)

 
 

Често ние момичетата не знаем към какво да се насочим, когато избираме своя собствен стил дрехи.

Избери подходящия стил за теб според външния вид

От всичко има по много, всяка една дреха стои толкова добре на манекените, че в резултат на това, когато влезем в магазина, изпробваме всичко, което виси на закачалките. Но ентусиазмът ни изведнъж се изпарява още на третата или четвъртата дреха, когато блузата се оказва прекалено впита, полата не стои на талията, а панталонът ти е дълъг. 

Особено трудни за добавяне в гардероба и към личния ти стил се оказват принтовете - леопард, каре, цветя, точки...Струва ти се прекалено вулгарно, бабешко, детинско и сякаш са създадени, за да направят от нежната половина на човечеството едно безсмислено същество. Как да не се объркаш в магазините? Възможно ли е да се научиш да виждаш "твоето нещо" от далече? Каква е тайната ан тези, които казват, че "момичето има страхотен вкус"? Днес искаме да се докоснем до темата за различните видове красота и да разберем какви принтове отразяват същността на различните типажи жени.

Най-известните модни профили в Инстаграм, които да следваш

1. Къде трябва да започнем търсенето си?

Първо трябва да започнеш с въпросите: Какво точно търся? Къде ще го нося това ещо? Кого искам да впечатля? Когато в главата ти вече имаш по-ясна представа за това какво точно търсиш, кръгът ще се свие значително. 

2. На второ място трябва да застанеш пред огледалото и да оцениш външните си данни.

Не, нямаме предвид фигурата и цвета на кожата, косата и очите. Става въпрос за това да си представиш каква роля би изиграла в Холивуд! Ще бъдеш ли поканена да изиграеш безрасъдното момиче на Бонд? Или ще изглеждаш по-женствена в романтичния образ на Роуз от Титаник?

Можеш да се замислиш и по въпроса на какво животно се оприличаваш. 

Сладка катерица или достолепна пуйка? Приятна малка котка или хищна тигрица? Развихри въображението си! Това е, за да разбереш какъв принт ти харесва. Анализирай и чертите на лицето си. Задай си и следния въпрос: какви геометрични фигури преобладават в него? Ъгли, триъгълници, кръгове, дъги, а може би квадрати? Погледни веждите, очите, носа, устните си. Имаш ли скули или по-скоро овално лице, наподобяващо кръг? Имаш ли остра брадичка или линията е гладка?

Естествен тип

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Ако лицето ти е широко, но гладко без остри ъгли, веждите са високи, устните са пълни,а  носът е леко месест, значи спадаш към естествения тип. 

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Нуждаеш се от дрехи с природна тематика - естествени материи като памук, лен, коприна...свободни силуети, овърсайз дрехи, ресни, волани, шапки с широка периферия, изработени от филц...Принтът, който най-добре подчертава твоя външен вид е плавно преливащи цветово квадрати.

►►►5 неща, които правят визията ти трагична

2. Детски тип

Ако изглеждаш много млада и винаги те мислят за по-малка на възраст, отколкото си, в лицето ти преобладават ъглите и дъгите, имаш големи очи и издължени устни, то твоя тип е детският. 

Избери подходящия стил за теб според външния вид

На теб ти пасват съвършено различни дрехи - къси панталони и поли, вталени якета, контрастни елементи, значки и различни декорации. Твоите принтове са сърца, звезди, ромбове, дори с детски мотиви като Мики Маус, например. Т.е. всичко, което е свързано с училищните предмети, детското въображение и лекотата и небрежността на живота ни като деца!

Най-блестящите звездни визии в историята на модата

3. Романтичен тип

Избери подходящия стил за теб според външния вид

В лицето ти преобладават кръгове и дъги. Чертите на лицето са нежни, а овалът е заоблен. Романтичният тип е създаден за женствени облекла с подчертана талия и бедра, с кръгли якички, плисета и жабо, например.

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Материите, които носиш, трябва да са меки, леки и свободни като теб. Пастелните тонове и флоралните принтове са създадени за теб! 

4. Драматичен тип

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Ти определено си в образа на лошото момиче. Дръзка амазонка, която може да накара всеки мъж да полудее по нея. В твоето лице ъглите преобладават. Хищнически поглед, остър нос, тънки устни и яско изразени скули. Ти си средно или много висока.

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Разбира се, красотата ти трябва да е видна отдалеч, а задачата на облеклото ти е просто да подчертае дивата природа.За целта е необходимо да избереш монохромни комбинациии, лаконични форми, диагонални линии и удължени силуети. При избора на принтове заложи на диви цветя, големи геометрични или животински принтове.

►►►12 модни урока, които трябва да знаеш

 5. Класически тип

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Този тип може да носи почти всичко, заради балансираните черти на лицето. В лицето на класическия тип може да видиш всичко - кръгове, квадрати, дъги и ъгли...Ето защо основната препоръка за тях е да не прекаляват!

Избери подходящия стил за теб според външния вид

Твоята задача е да бъдеш благороден аристократ и да носиш само висококачествени материи и да се придържаш към златната среда за всичко. Може да избереш симетрични, ясно очертани принтове, като каре или райе, например. 

По този начин, преди да отидеш в магазина, ще опознаеш себе си и ще имаш по-ясна представа към какво да се насочиш. 


Виж ощеНово в Cosmo