Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Искаш ли да направиш промяна в стила си?

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш ли в действителност промяна в стила си, която да е трайна? 

Искаш ли да направиш промяна в стила си?

1. Направи снимки на дрехите, преди да ги купиш

Толкова е просто, може да ги направиш с телефона си в пробната, направи едно селфи и излез като оставиш дрехите в магазина. Когато по-късно погледнеш снимката и все още мислиш, че изглеждаш невероятно, имаш нашето разрешение да се върнеш в магазина и да направиш покупката. Довери ни се - така ще имаш значително по-малко количество дрехи, които не носиш и ще спестиш пари!

Стилът на коя звезда отговаря на твоята зодия

2. Направи стена с любимите си визии

Включи всякакви снимки - от тези на известните личности, на които се възхищаваш, до тези на последната дизайнерска колекция, която ти направи впечатление. Ако наистина искаш да имаш нова визия, трябва да усъвършенстваш усета си за стил. Актуализирай "стената на стила" и поглеждай към нея преди всяка шопинг обиколка. Така ще си по целенасочена и заедно с еволюцията на стената ще еволюира и стила ти!

3. Подреждай периодично гардероба си

Искаш ли да направиш промяна в стила си?

Да, знаем, че е супер досадно, но ако се стараеш през определен период от време да подреждаш гардероба си, ти гарантираме, че ще откриеш купища дрехи, които си забравла, че съществуват! Освен това е добра възможност да бъдеш безмилостна към тези от тях, които няма да носиш - разчиствай всичко излишно!

4. Нека някой друг облече дрехите ти

Искаш ли да направиш промяна в стила си?

Пусни няколко приятелки да се поровят в гардероба ти. Само след час ще имаш напълно нови варианти за съчетаване на дрехите ти - да, същите стари дрехи, които ти е писнало да носиш по един и същ начин!

5. Създай група за "обмен на дрехи"

Лесно може да органзираш среща с най-добрите си приятелки веднъж на няколко месеца, в която да си разменяте дрехи! Това ще разшири възможностите на гардероба ти без да се налага да даваш и една стотинка!

►►►Нов сезон, нов гардероб - направи го без пари!

6. Да устоиш на изкушението

"Тази малка черна рокля е по-различна от десетте, които имам в гардероба си!" Стоп!!! Доста често се хвърляме да купуваме един тип неща и накрая се оказваме с купища дрехи и почти една и съща визия! Трябва да имаш самоконтрол в такива ситуации и да дадеш шанс разнообразието да влезе в гардероба ти!

Още практични съвети, които ще ти помогнат:

Възползвай се максимално от аксесоарите, които притежаваш, но вероятно пренебрегваш. 

Искаш ли да направиш промяна в стила си?

Може да носиш токчета по-често, а не само при специални вечерни събития. Намери перфектния модел за теб и го използвай от време на време в ежедневието.

Носенето на една и съща чанта 365 дни в годината, при положение, че имаш поне 10, не е готино. Преодолей мързела си да преместваш багажа от едната в другата!

И ти ли имаш купища бижута вкъщи, а всеки ден носиш едни и същи обици и една и съща гривна? Започни годината като разпределиш различните модели към определени аутфити, за да не ги забравиш отново.

Пробвай да бъдеш по-организирана! Слагай обувките в съответните кутии, раздели зимните, летните дрехи и тези за преходните сезони и внеси ред в кутиите с бижута.

Мисли за следващите си покупки като за инвестиция. Не се хвърляй към всяко нещо, което привлече вниманието ти. Заложи на качеството, вместо на количестовото.

Пробвай да добавиш металическите материи в ежедневието. Това е един чудесен начин да дадеш по-дълъг живот на тези дрехи, които по принцип обличаш веднъж на парти и след това стоят в дъното на гардероба ти.

Инвестирай в модел качествени дънки.


Виж ощеНово в Cosmo