Главните цветове на 2021

Най-модерните цветове на стремглаво приближаващата се 2021-ва година вече са известни. Виж кои са.

 
 

Най-модерните цветове на стремглаво приближаващата се 2021-ва година вече са известни. Виж кои са.

Избери модна тенденция според зодиакалния знак - в галерията долу

Галерия: Избери модна тенденция според зодиакалния знак

Виж всички снимки

1. Графит
Студеното тъмносиво е начин да разнообразиш категоричната черно-бяла палитра и да добавиш мекота и елегантност към бизнес дрескода. Блейзъри, класически панталони и сарафани – обикновени, на райета или малко каре – ще станат основата на строгите, но женствени визии в офиса. През 2021 г. дизайнерите предлагат да стилизираш графита във формат за цялостен външен вид или да го носиш в комбинация с акцентни цветове – наситено синьо или бледорозово ще свърши работа.

2. Меренге

Един от основните цветове през настъпващата година на Белия метален вол (бик) е кремообразният оттенък на меренге с деликатен сиво-бежов подтон. Може да се нарече новото бяло – мекият и спокоен цвят се комбинира с бежово, кафява и сивата палитра. Стои еднакво добре и на тъмна, и на светла кожа.

3. Кехлибарено-оранжев
Един от емблематичните цветове на модните подиуми е красивият приглушен оранжев цвят. Топлият кехлибарен нюанс се смесва безпроблемно както с уютна есен, така и с ярка лятна палитра.


4. Въздушно розово

Деликатният и спокоен цвят изглежда полупрозрачен – като бяло с маршмелоу оттенък. Той осветява кожата, подчертава крехкостта на ключиците и мекотата на линиите. Можеш да комбинираш по-светъл розов нюанс с по-тъмни нюанси за женски монохромни визии или да ги разнообразяваш с тъмносиньо и винено.

5. Горещ шоколад
Стипчивото кафяво е не по-малко практично от черното или тъмносиньото, но този естествен нюанс изглежда много по-интересен и скъп. Богато брауни или преливащият се шоколад са идеалният избор за специален повод.

►►►6 модни урока за елегантната ти визия

6. Пясъчно
Бежовото е отлична основа за статусния ти образ. Смесвай смело близки нюанси на бежово и кафявата палитра, създавайки атрактивни комбинации, или прави ансамбли с наситени цветове, като наситено синьо и тъмнозелено.

7. Жълто-зелено
В зависимост от осветлението, необикновеният оттенък понякога наподобява студен лимон, след това се отдава на пикантен кехлибар или се разкрива до неоново жълто.

8. Прасковено
Нежният розово-оранжев цвят освежава тена и подчертава ружа. Собствениците на нежна светла кожа трябва да бъдат по-внимателни с прасковеното – оттенъкът може да направи зачервяването, тъмните кръгове под очите и други нюанси по-забележими. В този случай се запознай с аксесоарите: прасковени чанти представиха Patrizia Pepe, Pinko и Marc Jacobs.

9. Класическо синьо
През 2021 г. ще облечем тъмен деним, благороден тъмносин трикотаж, копринени блузи в сянката на нощното небе и палта индиго. Да подчертаеш дълбочината на синьото, ще помогне съчетанието с бяло.

►►►11 модни грешки, които правят стила ти обикновен

10. Студено зелено
Подарък за Нова година може да стане, ако не висулка със скъпоценен камък, то изумруден кашмирен пуловер или стилна чанта в цвят авантюрин.

11. Керемидено-червено
Цветът на изгоряла керемида, теракотени и глинени оттенъци – безкомпромисни вариации на червено и оранжево. Това е прекрасен старт за експерименти през новата година.

12. Винено
През настъпващата година е абсолютно задължително да имаш поне една вещ с кралския винен оттенък – практично сако или обемни слънчеви очила Dolce & Gabbana. Илие защо пък не новият модел чанта от Marc Jacobs.


13. Маслинено
Ако до този момент никога не си носила зелено, започни запознанството с приглушения маслинен оттенък. Това е актуална база, която лесно се съчетава с черно, бежово, бяло – с тези цветове, от които обикновено се състои всекидневният ти гардероб.