Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Разкриваме 8 неща, които могат да съсипят визията ти!

Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

1. Копчетата

Подмени всички пластмасови копчета на палтата, саката и ризите си моментално! Така дрехите ти със сигурност ще изглеждат по-скъпи. Може да използваш метални копчета или облечени в плат, подходящ за модела и материята.

Дори модните икони правят грешки! Виж най-скандалните визии на Кари Брадшоу в галерията долу:

14 ужасяващи визии на Кари Брадшоу

2. Мъхести топчета по дрехите

Плетивата са нещото, без което не можем не само зимния сезон! Обожаваме ги, но тези грозни топчета, образуващи се при триене и преплитане на нишките са ужасни! Не позволявай да съсипят вида на дрехата и ги отстранявай веднага, щом ги видиш. 

Как да се отървеш от тях?

Ако нямаш специална машинка за премахването им, може да използваш подръчни средства:

• Техника с пинцета. Този метод е сравнително бавен, но за сметка на това води до много добри резултати. 

• Гъба. Грапавата зелена част на гъба за миене също върши чудесна работа.няма граници. Тази техника е приложима и върху дрехите от кашмир. Естествено, че гъбата трябва да бъде нова. 

• Самобръсначка. Не упражнявай натиск, опъни хубаво плата и използвай нова самобръсначка. 

Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

3. Измачкани дрехи

На първо място сгъвай старателно дрехите си, за да се предотврати излишното намачкване. Не може просто да ги тъпчеш в гардероба си и да очакваш, че ще изглеждат прилично, когато имаш нужда от тях. Инвестирай в повече място за съхранение или просто се отърви от излишните, за да може да има въздух между нещата, които носиш.

Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

4. Неправилно съхранение

Уважавай дрехите и аксесоарите, които имаш и им осигури достатъчно пространство и защита от външни влияния, когато не ги използваш. Все пак искаш да се наладиш повече време на прекрасната си нова чанта, нали? Оставяй я в текстилната й торбичка, ако не я носиш.

5. Избелели дрехи

Черните дънки са нещото, без което не можем, но е ужасно, когато започнат да избеляват. Пери ги винаги обърнати от вътре навън и когато стане необходимо, ги боядисай!

►►►10 неща, които незабавно да изхвърлиш от гардероба си

6. Раздърпан вид на дрехите

От дрехите ти стърчат етикети, конци, примки за поставяне на закачалки...Просто ги отрежи всичко, което разваля вида на дрехата! Използвай закачалки със щипки, за да я съхраняваш или я сгъни, ако е възможно. 

7. Следи от дезодорант по дрехите

Бъди особено внимателна, защото дори да си мислиш, че не се вижда, белите следи по дрехата ти (особно, ако е черна или в тъмни тонове), съсипва целия аутфит.

8. Мръсни или повредени обувки

Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

За първото е ясно, но ако дори една капачка е паднала от обувките ти, не си мисли, че това е незабележимо. Шумът от тракането, докато ходиш, неминуемо привлича вниманието!


Виж ощеНово в Cosmo