Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Oбнови отегчителния си гардероб БЕЗПЛАТНО

 

Оценка: (0/5)

 
 

 Гардеробът ти е скучен? Виж как може да го обновиш, при това безплатно!

Oбнови отегчителния си гардероб БЕЗПЛАТНО

Шест черни тениски, седем почти идентични жилетки продължават щастливо и безгрижно да живеят в гардероба ти. Когато си изградила определен стил, много трудно може да се пребориш със себе си и да се насочиш към нещо по-различно. Казваме ти кой е виновен и какво може да направиш.

Ако отдавна си отегчена да гледаш в гардероба си, защото знаеш, че няма да намериш нищо ново там, не се паникьосвай. Проблемът най-често не е в това, че всичките ти дрехи са грозни. Просто си отегчена. И за да започнеш да се обличаш отново с желание и интерес, трябва да разбъркаш всичко и да започнеш отначало. Предлагаме ти седем забавни начина, които ще ти помогнат да раздвижиш гардероба си. 

Виж кои наши дрехи мъжете ненавиждат (снимки долу):

Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят

1. Отърви се от всичко черно

Не е достатъчно да избягваш черните неща. Те трябва да изчезнат, сякаш с магическа пръчка! Остави ги при приятелка, занеси ги при родителите си или дори в багажника на колата си. И не се притснявай, това е временно. Отдели всички останали дрехи в цветове на едно място, за да може по-лесно да разбереш с какво разполагаш. Сега започни да правиш снимки, така ще запомниш комбинациите, които наистина харесваш. През седмицата направи списък на нещата, които няма с какво да съчетаеш или с определена дреха ще изглеждат по-добре. Направи отделен списък с неща, които "Ако ги имах, би било невероятно готино".

В крайна сметка: След една седмица би трябвало да си се отървала от "пристрастеността си към черното" и да се научиш как да комбинираш цветните си дрехи. Като награда в края на седмицата вземи втория си списък и отиди на шопинг!

Oбнови отегчителния си гардероб БЕЗПЛАТНО

2. Комбинирай дрехите си на случаен принцип

Вземи няколко кутии и раздели дрехите си по категории - блузи, топове, рокли, панталони, поли...Сега без да гледаш изваждай неща произволно от кутиите, докато не получиш готов сет, който ти харесва. Можеш да повториш това неограничен брой пъти. След това отдели готовите гомбинации и ги снимай или запиши, за да не ги забравиш.

В крайна сметка: Изведнъж може да откриеш, че комбинации, за които никога не би се сетила, изглеждат впечатляващо! Но дори и това да не се случи, със сигурност ще се забавляваш! И ще погледнеш на гардероба си с различни очи. 

Oбнови отегчителния си гардероб БЕЗПЛАТНО

3. Носи едни и същи дрехи цяла седмица

Направи един универсален сет от основни неща, които може да облечеш както на работа, така и на парти или през уикенда. Колкото по-семпъл е, толкова по-добре. Сега подготви количеството бельо, което ти е необходимо за една седмица и забрави за останалите си дрехи. Аксесоари, бижута, чанти, обувки...Забрави за всичко, освен за сета, който си избрала. Носи го в продължение на една седмица, където и да отидеш. Направи списък на нещата, за които се сещаш през тези дни, че си пропуснала да добавиш. 

В крайна сметка: Първо, когато отвориш гардероба си в края на седмицата, отново ще се влюбиш в него. Тъй като си носила едно и също нещо в продължение на дълго време, старите неща ще ти зглеждат много по-привлекателни от преди. На второ място извади от гардероба си нещата от списъка, който си направила и се опитай да направиш няколко сета от тях. Ще бъдеш изненадана колко гъвкав може да бъде гардероба ти!

►►►6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

4. "Наеми" приятелка за личен стилист

Помоли приятелка да разгледа гардероба ти и я остави да прави каквото си поиска. Тази игра ще бъде по-ефективна, ако й дадеш пълна свобода на действие. След като е избрала и комбинирала за теб различни сетове, помоли я да вземе при себе си (за известно време) дрехите, които най-малко й харесват. Изпращай й по една снимка всеки ден, за да й докажеш, че си напълно честна с нея и спазваш стриктно плана с дрехите :)

В крайна сметка: Изумително е как контролът над гардероба, даден на някой друг, може да промени собствената ти гледна точка. Колкото по-отворена си към експериментите, толкова по-успешно ще е цялото това начинание.

Oбнови отегчителния си гардероб БЕЗПЛАТНО

5. Обменяй с приятелка

Намери някой в подобна ситуация като твоята и предложи да си размените някои неща от гардеробите си (освен бельо, разбира се) за ...един месец. Остави я да вземе каквото й харесва от твоя, а след това ти направи същото с нейния. След като месецът свърши направи списък с неща, които въобще не си обличала, както и списък с неща, които си носила през цялото време. Нека приятелката ти направи същото.

В крайна сметка: Прегледайте заедно списъците си и помислете дали не може да размените за постоянно някои неща от гардеробите си. Ако не постигнете съгласие, не се притеснявайте, шопингът ще помогне в тази ситуация. 

►►►Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

6. Носи същите дрехи по различен начин

Нека приятелката ти избере нещо от твоя гардероб - топ, риза, рокля, пола или нещо друго. След като е определила ключовия елемент на седмицата, основната ти задача ще бъде да я представяш по различен начин всеки ден. Ако изведнъж забиеш, помоли приятелката ти да помогне с идеи. По традиция заснемай всеки отделен сет, за да докажеш на нея (и на себе си), че си от момичетата, които спазват думата си. 

В крайна сметка: Дори да не се влюбиш в някой от сетовете, това преживяване ще ти помогне да осъзнаеш колко унивесален е гардероба ти. 

7. Направи "модни битки" онлайн

Всеки ден от седмицата ти и твоята приятелка снимайте аутфитите си и ги изпратете една на друга. Изберете безпристрасто жури от три други близки приятелки, на които също да ги изпратите и да гласуват коя се е справила по-добре със задачата за деня. В края на седмицата излезте по женски на коктейл (плаща тази, която е загубила :))) и обсъдете как сте се чувствали по време на "модните битки". 

В крайна сметка: Понякога малка приятелска конкуренция е точно това, от което се нуждаеш, за да се мотивираш и да активираш своята креативност. Действайте!


Виж ощеНово в Cosmo