Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш ли в действителност промяна в стила си, която да е трайна? 

6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

Виж какъв е стилът ти на обличане според зодията в галерията долу:

Как се обличат различните зодии

1. Направи снимки на дрехите, преди да ги купиш

Толкова е просто, може да ги направиш с телефона си в пробната, направи едно селфи и излез като оставиш дрехите в магазина. Когато по-късно погледнеш снимката и все още мислиш, че изглеждаш невероятно, имаш нашето разрешение да се върнеш в магазина и да направиш покупката. Довери ни се - така ще имаш значително по-малко количество дрехи, които не носиш и ще спестиш пари!

6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

2. Направи стена с любимите си визии

Включи всякакви снимки - от тези на известните личности, на които се възхищаваш, до тези на последната дизайнерска колекция, която ти направи впечатление. Ако наистина искаш да имаш нова визия, трябва да усъвършенстваш усета си за стил. Актуализирай "стената на стила" и поглеждай към нея преди всяка шопинг обиколка. Така ще си по целенасочена и заедно с еволюцията на стената ще еволюира и стила ти!

►►►Детайлите в облеклото, които провалят визията ти

3. Подреждай периодично гардероба си

Да, знаем, че е супер досадно, но ако се стараеш през определен период от време да подреждаш гардероба си, ти гарантираме, че ще откриеш купища дрехи, които си забравла, че съществуват! Освен това е добра възможност да бъдеш безмилостна към тези от тях, които няма да носиш - разчиствай всичко излишно!

6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

4. Нека някой друг облече дрехите ти

Пусни няколко приятелки да се поровят в гардероба ти. Само след час ще имаш напълно нови варианти за съчетаване на дрехите ти - да, същите стари дрехи, които ти е писнало да носиш по един и същ начин!

►►►10 неща, които незабавно трябва да изхвърлиш от гардероба си

5. Създай група за "обмен на дрехи"

Лесно може да органзираш среща с най-добрите си приятелки веднъж на няколко месеца, в която да си разменяте дрехи! Това ще разшири възможностите на гардероба ти без да се налага да даваш и една стотинка!

6. Да устоиш на изкушението

"Тази малка черна рокля е по-различна от десетте, които имам в гардероба си!" Стоп!!! Доста често се хвърляме да купуваме един тип неща и накрая се оказваме с купища дрехи и почти една и съща визия! Трябва да имаш самоконтрол в такива ситуации и да дадеш шанс разнообразието да влезе в гардероба ти!

6 лесни стъпки, с които да промениш стила си

И още няколко безценни съвета:

Възползвай се максимално от аксесоарите, които притежаваш, но вероятно пренебрегваш. 

Може да носиш токчета по-често, а не само при специални вечерни събития. Намери перфектния модел за теб и го използвай от време на време в ежедневието.

Носенето на една и съща чанта 365 дни в годината, при положение, че имаш поне 10, не е готино. Преодолей мързела си да преместваш багажа от едната в другата!

И ти ли имаш купища бижута вкъщи, а всеки ден носиш едни и същи обици и една и съща гривна? Започни годината като разпределиш различните модели към определени аутфити, за да не ги забравиш отново.

Тази година пробвай да бъдеш по-организирана! Слагай обувките в съответните кутии, раздели зимните якета от палтата и внеси ред в кутиите с бижута.

Мисли за следващите си покупки като за инвестиция. Не се хвърляй към всяко нещо, което привлече вниманието ти. Заложи на качеството, вместо на количестовото.

Пробвай да добавиш металическите материи в ежедневието. Това е един чудесен начин да дадеш по-дълъг живот на тези дрехи, които по принцип обличаш веднъж на парти и след това стоят в дъното на гардероба ти.

Инвестирай в модел качествени дънки.


Виж ощеНово в Cosmo