Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Спри да носиш гадни чанти това лято

 

Оценка: (0/5)

 
 

Виж кои модели да забравиш това лято!

Спри да носиш гадни чанти това лято

Модата е безмилостна към грешките: един неправилно подбран детайл може да съсъипе цялостната ти визия! Най-коварния аксесоар, който може да запрати всичките ти усилия на вятъра е чантата.

Как се е променила дамската чанта за последните 100 години

 

1. Черни и кафяви чанти

Спри да носиш гадни чанти това лято

Разбира се, класическа чанта със строга форма от качествена материя никога не е излишна в гардероба ти. Въпреки това този сезон може да забравиш черните и кафяви модели. Бъди по=смела и купи дори само една чанта в ярък цвят - розово, оранжево, синьо, жълто или червено.. Ако дадеш предимство на металическите повърхности, също няма да сгрешиш.

►►►10 съвета при избора на дамска чанта!

2. В тон с обувките

Спри да носиш гадни чанти това лято

Отминаха дните, в които лакът за нокти ан ръцете и краката трябва да е в един цвят и чантата и обувките също. Сега дизайнерите дават пълна свобода, така чер може да комбинираш двата аксесоара както си поискаш! Дай и ти свобода ан въображението си и действай смело. 

3. Пластмасови модели

Спри да носиш гадни чанти това лято

Спомняш ли си вълнението около прозрачните чанти от изкуствени, пластмасови материали? Да покажеш съдържанието на чантата си на света е въпрос на личен избор, а ние предпочитаме това лято да забравим за тези модели, които крият голям риск да изглеждат евтино!

►►►7 модни покупки, които да забравиш това лято!

4. Фалшификати

Спри да носиш гадни чанти това лято

Да носиш имитация на дизайнерски модел не е признак на стил, даже напротив! Фалшивите модели с лъскаво лого издават лошия вкус. По-добре инвестирай парите си за чанта, която не е на известен дизайнер, но е от качествена материя.

5. Огромни, безформени торби

Спри да носиш гадни чанти това лято

Не спорим, че е супер удобно да носиш чанта, в която да побереш цялата си козметика, екипа за йога, книга и обяда си, но дизайнерите този сезон оплределено се насочиха към мини размерите.Толкова малки, че доста често прличат на кукленски, могат да поберат в най-добрия случай портфейла и телефона ти!


Виж ощеНово в Cosmo