Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 модни урока, които трябва да знаеш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Няма нищо по-глупаво от това сляпо да следваш тенденциите!

12 модни урока, които трябва да знаеш

Въпреки че обичаш модата, смяташ, че тенденциите се сменят прекалено бързо дори за твоя ритъм? Възможно ли е да се изгубиш сред толкова много дрехи, които "трябва" да имаш? Прочети уроците по-нататък, за да се почувстваш по-добре и да забавиш темпото!

Какво трябва да имаш за перфектен стил

1. Не следвай сляпо тенденциите.

Цикълът на тенденциите е толкова кратък, че докато си купиш дадена дреха, тя вече не е на мода. Това е толкова опбъркващо и стресиращо! В действителност модният бизнес представя разнообразие от стилове, така че да намериш почти всичко, което искаш. Така че избери внимателно нещата, които наистина може да носиш и след 10 години и пак да изглеждаш адекватно.

2. Твоят тип тяло не диктува кои тенденции може да носиш и кои не. 

Хората обичат да казват, че някоя тенденция е подходяща само за високи и слаби момичета, но това не винаги е вярно. Ако има баланс между пропорциите и стила, то тогава няма значение размера на тялото. Ясно е, че дадена рокля, предназначена за моделска фигура няма да стои о същия начин на теб или мен, но с някакво допълнение може да изглежда доста добре!

3. Със самочувствие дрехите изглеждат по-добре.

Ако не се чувстваш добре с дрехите, които носиш, това могновенно се отразява на визията ти и си личи. 

4. Много дизайнерски дрехи са със завишени цени, така че е добре да правиш разлика между наистина качествена дреха и изкуствено завишена цена.

12 модни урока, които трябва да знаеш

5. Логоманията не е за предпочитане.

Да се облечеш в дизайнерски лога от глава до пети е наистина лош вкус. Така изглеждаш като реклама с крака.

►►►ВИЖ ТУК: 15 модни правила, които не трябва да спазваш!

6. Намери стила, който наистина работи за теб и го следвай. 

Не се втурвай в различни посоки и различни тенденции, хубаво е да експериментираш, но намери своя стил, в който да го правиш.

7. Избирай дрехите си в точния размер.

Размерът и кройката са от изключително значение, за да стои една дреха добре!

8. Шопингът не е отговора.

Модната индустрия ни убеждава, че трябва да имаме много дрехи и непрекъснато да обновяваме гардероба си. Това, което ти трябва е да промениш отношението си към облеклото. Купувай правилните части, които могат да се комбинират помежду си, измисляй нови съчетания и добавяй аксесоари.

12 модни урока, които трябва да знаеш

9. Планирай правилно бюджета си.

Не харчи безразборно и не се хвърляй към нещо само, защото е евтино. По-малкото винаги е повече. 

12 модни урока, които трябва да знаеш

10. Външният ти вид има огромно значение за това как хората те възприемат.

Ти прецени какъв човек искат да виждат хората в теб, избери дрехи, които подчертават индивидуалността ти и изграждай собствения си стил!

12 модни урока, които трябва да знаеш

11. Много е трудно да обичаш модата и околната среда едновременно. 

От опасните химически вещества, използвани за обработка и боядисване на текстила до нечовешките условия на труд в много страни производители - истинската цена на роклята, която си купи, е много повече от 30 лв. и е хубаво да осъзнаваш пътя, който е минала, докато стигне до теб. Не купувай, защото ти е скучно, а при необходимост. При възможност избирай органични материали и когато не носиш нещо, го преедай за рециклиране.

7 неща в гадероба, които вредят на здравето ти

12. Не приемай лично всеки моден съвет, който чуеш.

Списания, блогове и различни модни сайтове всеки ден те засипват с модни съвети, но това не означава, че всичко се отнася лично до теб. Действай избирателно и вземи тези, които са ти от полза. 


Виж ощеНово в Cosmo