Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 причини, заради които "нямаш какво да облечеш"

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ако и ти достигаш до състояние, в което искаш да изгориш всичките си дрехи (спокойно, и на нас ни се е случвало), чети надолу! 

10 причини, заради които "нямаш какво да облечеш"

Тук са 10-те причини, заради които винаги, когато застанеш пред гардероба си казваш „Нямам какво да облека!“

Виж коя модна тенденция да пробваш според зодията (снимки долу):

Избери модна тенденция според зодиакалния знак

1. Винаги купуваш едни и същи неща

Дори ако черните дънки те правят слаба, това не е основателна причина да имаш 5 чифта в гардероба си. Със сигурност не е единствената дреха, която е перфектна за теб. В действителност, да дублираш любимите си находки не е нещо лошо, но е важно да не прекаляваш. Два чифта от черния деним са абсолютно достатъчни. Вместо да купуваш трети, по-добре се опитай да разнообразиш стила си с актуалните boyfriend или mom jeans.

2. Ти се поддаваш на внезапни импулси в стил "излизам от зоната си на комфорт"

В резултат на това решаваш да "добавиш цвят" и правиш спонтанна покупка – ярко зелена рокля или сандали с цветовете на дъгата. Ако искаш да промениш стила си, опитай се да не го правиш толкова драстично. Например, ако носиш само панталони и дънки, купи красива пола в любимия си цвят, с която наистина ще се чувстваш комфортно и преходът към по-различен гардероб ще е плавен.

►►►Обнови отегчителния си гардероб в онлайн играта Lady Popular

3. Не мислиш за това, с което ще комбинираш новата си покупка

Уау, какъв готин топ на една кука с кристали! Ще го купя, а вкъщи ще реша с какво да го нося (и къде). Това често ли се случва и на теб? Тази стратегия води до ненужни разходи и преливащ гардероб с неща, които не обличаш, защото няма с какво да ги комбинираш.

10 причини, заради които "нямаш какво да облечеш"

4. Все още се надяваш да влезеш в дънките от 9-ти клас

Това беше преди толкова време, но ти все още държиш на дънките, които ти помогнаха да разтопиш сърцата на съучениците си. Независимо от факта, че не можеш да влезеш в тях. Повярвай ми, по-добре е да изхвърлиш тези дънки, а не да се опитваш да се пъхнеш в тях всеки уикенд и накрая с разочарование да установиш поредния неуспех.

5. Не запълваш "дупките" в базовия си гардероб

Базовият гардероб е необходим на всички. Няма смисъл отново да повтаряме, защото това наистина е вярно! Представи си, че изграждаш къща, където основата е нестабилна. Всичко останало отива по дяволите в този случай, нали? Същото е с дрехите - смесвай тенденциите с базови неща и ще забравиш за проблемите си със стила.

►►►Неудобните неща в гардероба ти, от които да се отървеш

6. Купуваш само модерни неща

Невъзможно е да се изгради адекватен гардероб само от модерни неща. Тенденциите се променят всеки сезон. Ето защо, ако не си съпругата на петролен магнат и не можеш да си позволиш да актуализираш напълно гардероба си всеки сезон, използвай базовия си гардероб, който да разнообразяваш с някои актуални тенденции.

7. Купуваш всичко на разпродажба

Разпродажбите са много опасно нещо. Когато видим червения знак SALE и заветните "50-60-70%" сякаш мозъкът ни се изключва, дъхът ни спира и портфейлът ни автоматично се отваря. Спри! Няма смисъл да трупаш купища евтини парцали, само защото са на намаление. Те ще отлежават в гардероба ти в продължение на години, като в същото време отново няма да има какво да облечеш.

10 причини, заради които "нямаш какво да облечеш"

8. Не подреждаш гардероба си

Постоянната бъркотия в гардероба е една от основните причини, заради които твоите сутрешни драми могат да продължат до безкрайност. Раздели го на сезони, сектори по вид дрехи, както и на такива, които носиш по-често и по-рядко.

9. Не взимаш предвид особеностите на фигурата си

Може и да обръщаш внимание, но просто да не го правиш по правилния начин. Внимателно проучи начина, по който ти стои дадена дреха още преди да я купиш и не забравяй за възможността за връщане. Тази опция съществува, за да ви помогне да решиш спокойно вкъщи.

10. Ти купуваш неща "за в бъдеще"

"Някой ден ще отслабна и ще нося тези дънки, нищо че сега са твърде малки“. Това не е основателна причина да купиш нещо, в което едва се побираш. Най-много това да се отрази на настроението и самочувствието ти ...негативно. Не давай пари за нещо, което не можеш да носиш през следващите пет години.


Виж ощеНово в Cosmo