Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 модни грешки, които правиш в офиса

 

Оценка: (0/5)

 
 

Мисли за офис облеклото си като  инвестиция

10 модни грешки, които правиш в офиса

Планираш да кандидатстваш за мечтаната позиция и да напредваш в кариерата? Тогава трябва да се обличаш по съответния начин. И ако това означава, че трябва да си купиш някои нови дрехи, така да бъде! Мисли за това като за инвестиция в бъдещето, защото е точно така. Хей, искаш ли тази работа или не?

 

Кои са най-подходящите обувки за всеки ден от седмицата? Научи тук!

10 модни грешки, които правиш в офиса

Модните грешки, които не осъзнаваш, че правиш на работното си място

10 модни грешки, които правиш в офиса

1. Бельото или презрамката на сутиена ти се показва. Дори нещо толкова невинно на пръв поглед, може да се изтълкува неподходящо. Особено, ако наднича дантела, която прави бельото по-специално. Със сигурност не искаш да оставиш впечатление, че си евтина на бъдещия си работодател.

2. Твоята риза, пола, рокля или каквото и да е, е прозрачна. Независимо от офиса, в който работиш, дори отдолу да си с телесен сутиен, прозрачните материи са неуместни. Не искаш дрехите ти да отвличат вниманието от теб самата, нали? По-добре се придържай към непрозрачните материи и стой далече от всичко, което е феерично. 

Прозрачната риза вляво заслужава ли си риска?

10 модни грешки, които правиш в офиса

 

3. Цял ден се приготвяш за партито довечера. Когато си на работа, трябва да изглеждаш като за работа. Приготвяйки се за това, което се случва извън офиса, създава впечатление, че имаш други приоритети, а това ощетява на пазара на труда. Запази преобличането и подготвянето за вечерта за след края на работния ден или просто си остави достатъчно време преди уговорката, за да се прибереш до вкъщи и да се оправиш там на спокойствие. 

4. Косата ти е мокра, а навън няма и следа от дъжд. Как очакваш шефът ти да ти се довери да приключиш важна задача, когато дори не можеш да се събудиш нареме, за да измиеш косата си и да я изсушиш? Ако имаш съмнение, че ще ти остане време за всичко сутринта, по-добре измий косата си вечерта или използвай сух шампоан. На никой не му пука, че алармата ти не е звъннала или цяла нощ си утешавала съквартирантката си. Твой е проблема как управляваш собственото си време звън офиса.

5. Не можеш да се наведеш спокойно, ако има човек зад теб. Ако смяташ, че трябва да придържаш полата си, когато се навеждаш да вземеш паднала писалка, значи тя наистина е твърде къса. Носи по-дълги поли или просто сложи панталон! Това е всичко.

10 модни грешки, които правиш в офиса

 

6. Високите ти токчета те забавят. Ако не може да вършиш нормалните неща, когато си с високи токчета, значи те не са за теб. Придържай се към обувки, с които се движиш нормално из офиса. Просто трябва да си мобилна, защото ако шефът ти те види с какъв ентусиазъм се движиш, когато трябва да се работи, ще си помисли, че не споделяш неговото чувство за неотложност, а това може да намали шансовете ти да вземеш следваща заплата. 

7. Гримът ти може да се счита за професионален, само ако участваш в някаква вечерна шоу програма. Много тежкият грим наистина е разсейващ за тези около теб. По-малкото е повече. Макиажът ти в офиса трябва да е естествен и неутрален.

10 модни грешки, които правиш в офиса

 

8. В нито един момент не искаш да работиш с някой, да го погледнеш и да си кажеш "Какво по дяволите е това???".  Съвет: обличай се семпло. Вслушвай се във вътрешният глас, който ти казва да преразгледаш отново облеклото си. Ако се запиташ дали не е твърде модерен, секси, цветен, претрупан, най-вероятно е по-добре да се преоблечеш.

9. Колкото са по-тесни презрамките, токлова шансовете да те вземат насериозно стават по-малки. Носи ръкави! 

В офиса                         През уикенда

10 модни грешки, които правиш в офиса

 

10. Само защото си млада, не означава, че е позволено да се обличаш като дете. Да си "сладка" може да е супер, но ако искаш хората да ти се доверят и да ти поставят отговорни задачи, тогава трябва да се обличаш като възрастен. Бижута сърца и всякакви къдрички са забранени. Носи дрехи, които те карат да се чувстваш силна и стабилна. 

 

 

 

 


Виж ощеНово в Cosmo