Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Секс


Утрото е по-страстно от вечерта!

Утрото е по-страстно от вечерта!

Първата мисъл, която мотивира някои да отворят очи след алармата, е "Кафе!". Е, има и такива, за които е "Водка!". Съществува обаче едно много по-яко основание, супер приятно и здравословно при това! Позна: секс за събуждане!


Какво мъжете не искат да чуят в леглото

Какво мъжете не искат да чуят в леглото

Cosmo ти разкрива фразите, които не трябва да изричаш между чаршафите ни-ко-га!


Любовта е лудост

Любовта е лудост

Днес му звъня само 46 пъти, вчера успя да му преровиш телефона (Слава Богу, няма друга!), а в петък в дискотеката замалко не хвана за косата бившата му, но пък все пак я заля с чаша вино?


4 секс-изненади, любими на мъжете

4 секс-изненади, любими на мъжете

Ние подскачаме от радост всеки път, когато се очертава вероятност да получим секс. Но направо ни се взима акълът, ако вкараш в играта някоя неочаквана стъпка – което не значи, че трябва да се държиш откачено. Пробвай една от деликатните идеи по-долу, за да постигнеш желания ефект.


69 гаранции за горещи зимни нощи

69 гаранции за горещи зимни нощи

Стачкувай срещу Топлофикация в Cosmo стил: разгорещи нещата в спалнята си толкова много, че да нямаш нужда от винтили, пуснати на 5!


Горещи целувки за зимата

Горещи целувки за зимата

Виж нашия топ 5 любопитни въпроси за целувките... и техните отговори!


Апокалипсис сега

Апокалипсис сега

Когато успееш да съблазниш някой, който ускорява сърдечния ти ритъм до първа космично-еротична, би трябвало да се почувстваш най-сексапилното същество на планетата, нали така?


Бързи, смели, сръчни оргазми

Бързи, смели, сръчни оргазми

Има дни, в които искаш да стигнеш финала, обаче те мързи да се поизпотиш. Специално за тях са нашите горещи чувствени шорткъти.Секси звуците, които мъжете обожават

Секси звуците, които мъжете обожават

Cosmo се зае да изследва палавите шумове, мръсните думички и гърлените стенания, които излизат от устата ти, когато мозъкът ти буквално изключи. Вярвай ни, те са музика за ушите му.