Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За какво в поведението му трябва да внимаваш

 

Оценка: (0/5)

 
 

Кои действия на мъжа до теб са причина да се замислиш, дори и избраникът ти да е необичайно добър?

За какво в поведението му трябва да внимаваш

Авторът Костя Кудрявцев сподели мъжката гледна точка за нещата.

Няма да разсъждавам за тежката артилерия от сорта на насилие, патологично лъгане, алкохолизъм и други неприемливи недъзи. Напротив, ще разгледам не толкова очевидните знаци за бъдещи проблеми.

Виж класацията ни кой е най-добрия мъж според зодията (снимки долу):

Класация на мъжете според зодията: кой е най-добрият

Игнорира въпросите

Понякога искам пак да бъда в училище: безнаказано да свалям момичетата, да получа безплатно допълнителна порция в стола и три прекрасни месеца в годината да не мисля за нищо. Тишина, благодат и първа целувка. Но е добре и да си спомня учителката, която ме насоли пред класа, как желанието за пътешестване намалява с годините. Още от училищния чин всички мразим въпросите, започващи със „защо“. Но сериозната връзка не е с училището, няма да си оправиш двойката в дневника, ще ти се наложи да отговаряш за постъпките си. Мъжете игнорират въпросите ти в един случай – ако не смятат за нужно да ти се обясняват. В превод от мъжки на български език това означава: „Пука ми за мнението на околните. Ако не ти харесва, това е твой проблем“. Става дума за такова демонстративно неуважение.

►►►Опознай го според начина, по който се целува

Бяга от отговорност

Винаги съм харесвал независими момичета. Те не звънят по 10 пъти на ден и не искат внимание 25 часа в денонощието. С две ръце съм за феминизма, с изключение на едно нещо – отговорността. Сериозните проблеми трябва да ги решава мъжът. Повечето от нас още от малки са усвоили принципа „Аз съм мъж и нося отговорност за близките си“. Това е всичко за нас, продиктувано от У-хромозомата и тестисите. Избраникът ти бяга от отговорност? Не чакай нищо хубаво. Разбира се, може да влезеш във Facebook групата „Силна жена“, но това едва ли ще помогне. Скоро една позната се влюби. Заедно с половинката є отидоха на концерт на Иги Поп, през уикенда отскочиха до Берлин и вече искаха да наемат малка гарсониера с изглед към Витоша... Приказката свърши през една студена зимна нощ, когато Таня се подхлъзна и си счупи глезена. Момчето се появи единствено на „задължителната визитация“ в болницата, след това следите му се губят. Таня не страда дълго – в клиниката се запозна с един млад лекар. Докторът мина теста за отговорност от раз.

За какво в поведението му трябва да внимаваш

По време на конфликт слага сол в раната

Убеден съм, че караниците са гаранция за хармонични и честни взаимоотношения. И да се наложи след скандала да се купуват чинии, чаши и телефони, ще го преживея. Но пък ще си кажем всичко и ако звездите са благосклонни, ще се изслушаме. А какъв извънземен секс следва след най-бурните скандали! Но нали дори и в боя без правила има ограничения, трябва да ги има и в семейните спорове. Ние с моето момиче сме се разбрали никога да не споменаваме роднини и бивши. А ако забравиш за правилата – край: спорът се превръща с космическа скорост в безвкусна битка между малолетни. Ние сме зрели хора, уважаваме се взаимно и се гордеем с избора си. Но ако мъжът целенасочено унижава приятелката си, то това означава, че нещо не е наред с него. Но уговорките с бръмбарите в главата си трябва да ги прави собственикът им, теб едва ли ще те послушат.

►►►Как да бъдете щастлива двойка (отново)

Вика без причина

Покажи ми някой мъж, който нито веднъж през живота си не е повишавал глас? Може би някъде той съществува – в компанията на други удивителни персонажи, които никога не са мастурбирали, никого не са лъгали и като малки не са играли на фунийки. Не съм срещал такива. Е, да, понякога викам, в някои случаи и на близките си. Защо? Аз лично мога да повиша тон само в отговор. Но на следващия ден, ако не е имало секс (уф, помиряване), ме хваща срам. Съвсем друго нещо е, когато на мъжа му прищрака без никаква причина и смята това за нормално. Оправдава се с проблемите в офиса, дебилните шофьори, избухливия си характер и т.н. Не му вярвай! „Устното невъздържане“ е болест.

Критикува хората

Най-жестокото нещо, което може да направи един мъж, е да разкритикува хората на всеослушание. Довиждане, Купидон! Здравей, Луцифер! Така са устроени мъжете, че никога няма да започнат на всеослушание да критикуват хората, които уважават. Това е толкова противоестествено, като правенето на тантрически секс в асансьор. Както си седяхме в приятна компания, Сашо започна да поправя момичето си. Без да изслуша скучната лекция по правоговор, Мария стана и си тръгна. След нея като по тревога изхвърчаха и другите жени. След това на групички капитулираха и мъжете. Получи се хубаво и назидателно. Дори и приятелката ми да се облича нестандартно, да я хваща бързо, като пие, и винаги да закъснява – това са недостатъците є. Последното, което ще ми хрумне, е да я злепоставям пред хората, защото съм си избрал ­най-прекрасното момиче ­­на света.


Виж ощеНово в Cosmo