Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Има ли любов без страст? Защо не?

 

Оценка: (0/5)

Мислиш ли, че можеш да имаш успешна връзка, без да ви дели изгаряща страст? Или умопомрачително възбуждащият секс е най-важната съставка на щастливата връзка?

Какъв секс да правиш, ако той е... Виж в галерията долу.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Има ли любов без страст? Защо не?


Шекспир някога е казал – Нима някой някога е обичал своя любим не от първи поглед?. Е Уил, аз не съм поет, но мога без капчица съмнение да заявя, че докато любовта наистина поддържа живота на една връзка, то тя започва не с любов, а със страст от пръв поглед.

►►►Готини цитати от звездни жени. Прочети ге тук.

Разбира се, че и двете съставки са съществени и взаимозависими, ако искаш да намериш своята половинка. И докато любовта става все по-силна и се развива с времето, уважението и търпението, то страстта е ключът всичко това да успее да се случи. Именно страстта е причината за онези палави погледи, които си разменяте от двата края на дансинга, както и поводът вие двамата да искате да бъдете заедно от самото начало, когато едва сте се познавали. И именно в резултат на нея любовта успява да се превърне в любов. Точно по тази причина истинската любов е невъзможна, без да ви дели страст.

Има ли любов без страст? Защо не?


Науката също е съгласна с мен между другото. Благодарение на факта, че тялото и умът са устроени толкова сложно, очевидно най-щастливите и стабилни двойки се ръководят от феромоните и възпитанието – комбинация от любов и страст.

Първоначалното привличане и химията, усилията, пеперудките в стомаха, онова необяснимо желание – това е страстта. Споделянето на добри и лоши моменти, съвместимостта, доверието, приятелството – това е любов. Комбинацията от двете – ами... това е перфектната връзка!  

Съгласна ли си с нас?


Виж ощеНово в Cosmo