Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Връзка със срамежливец: инструкции за употреба

 

Оценка: (0/5)

 
 

И така, срещаш се със страхотно момче – мило и внимателно, но толкова срамежливо, че се налага да му вадиш думите от устата не с ченгел, а с цял бастун.

Сет Коен от "Кварталът на богатите" беше толкова срамежлив, че му отне значително време да накара момичето на живота си, Съмър, да го забележи.
Сет Коен от "Кварталът на богатите" беше толкова срамежлив, че му отне значително време да накара момичето на живота си, Съмър, да го забележи.

Той харесва ли те? Или просто си прекарва времето с теб, защото му е скучно? Спокойно – да излизаш със срамежливко не е толкова страшно (или скучно), колкото звучи. Тихият му и спокоен характер всъщност е за предпочитане, повярвай ни. Ето и какво точно да очакваш от него.

Актьорите, които обичат своите майки

1. Ще ти хареса да излизаш с човек, който никога не те прекъсва.

Или ако го направи, той забелязва веднага и ти се извинява. Възможността да можеш разпалено да разказваш историите си, без да те прекъсват може да се сравнява с чувството след страстна целувка – прекрасно и удовлетворително.

2. Омразните моменти на тишина всъщност... ти харесват!

Вече не ти се налага да се прибираш изтощена от работа и да слушаш как гаджето ти дрънка ли дрънка. И двамата можете просто да се гушнете на дивана за половин час, потънали в мълчаливо блаженство, докато не ви дойде музата да споделите деня си.

►►► Как да флиртуваш със срамежлив мъж

3. Мълчанието му не означава, че ти е ядосан.

В началото мълчанието му ще ти действа побъркващо, защото ще си 100% убедена, че го прави, защото е сърдит за нещо. С времето ще осъзнаеш, че при срамежливите мъже това правило не важи. Неговото съзнание наистина се рее някъде другаде на моменти и това няма нищо общо с теб.

4. Той наистина разцъфва, когато си чатите.

Чатът с емоджита е неговата стихия.
Чатът с емоджита е неговата стихия.

Посланията му са красиви като майски цветя, защото има време да обмисли какво да ти напише и какви емоджита да ти прати. Истинска разлика от разговорите ви на живо!

Как флиртуват различните зодии онлайн

5. Трябва сериозно да го разпитваш, иначе никога няма да разбереш какъв точно е като личност.

Срамежливкото не е склонен да споделя подробности около личния си живот току така. Нищо лично – той просто се притеснява да го стори. За това, време е да вземеш нещата в свои ръце и нежно да го подтикнеш към правилната посока. Питай го за детайли, но не прекалявай, за да не го отблъснеш.

6. От друга страна, случва се изведнъж да научиш огромни количества информация за него наведнъж.

Точно си мислиш, че го познаваш и няма какво повече да научиш, когато той „избухва“ с информация, която чуваш за първи път. Скачал е с парашут? Научил се е да чете, когато е бил на три? Как може да не ти е казвал досега?

7. Той показва любовта си по практичен и личен начин.

Сигурно вече си забелязала, че твоят срамежливко няма да ти повтаря непрекъснато колко си секси, забавна и прекрасна. Просто не е в стилът му. Но очаквай от него да намери билети за любимия ти концерт или да те изненада със сувенир, който си забелязала на витрината преди месеци. Оглеждай се за малките жестове, с който индиректно ти казва „обичам те“.

►►► 10 дреболии, крещящи, че той те обича

8. Понякога те слуша с ОГРОМНО внимание.

Внимавай, защото ако си го лъгала за някакви неща в началото на връзката (искала си да го впечатлиш с бандите, които харесваш, например), той ще е запомнил. И ако по-късно случайно се изпуснеш, че мразиш музиката им, той няма да е никак впечатлен.

9. Ще му отнеме време да се отпусне пред приятелите ти.

Остави го сам да излезе от "дупката".
Остави го сам да излезе от "дупката".

Тъй като не е свикнал да се движи в големи компании с почти непознати хора, отстрани ще изглежда сякаш не харесва приятелите ти. Всеки негов поглед и поклащане на главата ще те кара да мислиш така. Той би предпочел да излезете с една твоя приятелка, за да се отпусне и проведе смислен разговор. Може би трябва да организираш срещите ви по този начин, поне докато опознае цялата ти компания.

10. Ще те пита неща, които никой друг не те е питал.

Той е отделил доста време, за да те слуша внимателно, така че не се шокирай, ако изведнъж те попита философски въпрос като: „Ако не успееш да достигнеш [X] цел до 10 години, мислиш ли, че ще достигнеш пълно щастие“?

11. Но неговите приятели ще ти харесат много.

Тъй като той е толкова срамежлив, приятелите му ще бъдат най-внимателните и мили хора (точно като него). Те няма да те накарат да се почувстваш неловко, нито ще те затрупат с излишни въпроси още от самото начало. Така ти не се чувстваш напрегната, че трябва да се правиш на клоун да ги впечатлиш – така де, те са приятели с твоето тихо и затворено гадже, така че няма да очакват от теб да си шумното момиче, което не спира да плямпа.

12. Подготви се, защото шумните и експресивни мъже ще започнат да те дразнят повече от преди.

Когато започнеш да се срещаш с човек, който не е агресивен и не се опитва непрекъснато да е център на внимание, ти развиваш „алергия“ към тези, които са. И те вече никак не ти харесват.

►►► Раздели се с тези илюзии, за да си щастлива с него

13. Срамежливите мъже са по-добри в леглото. Просто са.

Издаваме ти тайна: съществува директна връзка между това колко е срамежлив даден мъж и как се представя в леглото. Спомни си за поговорката „Куче, което лае не хапе“. Мачовците, които нонстоп говорят за сексуалните си постижения, обикновено преувеличават или направо си измислят. Тихите води, като твоето гадже, предпочитат да действат, вместо да говорят. Повярвай ни, той е способен да удовлетвори и най-перверзните му фантазии, ако му позволиш (и окуражиш).

14. Ще се влюбваш в срамежливостта му отново и отново.

Вече си наясно, че понякога се чувства толкова изнервен около теб, че може да се препъне и падне по стълбите. И това не го прави непохватен в твоите очи. Напротив, все повече го заобикваш.

15. Ти си с него, защото дълбоко в себе си ти също си срамежлива.

Да, може би говориш с непознатите на партито повече от него, но ако някога си се чувствала неловко сред много хора или понякога се опитваш да избягваш шумни компании, ти осъзнаваш какво му е на него. Не си болезнена срамежлива, но нямаше да го харесваш толкова, ако не осъзнаваше, че донякъде приличаш на него.


Виж ощеНово в Cosmo